ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η GAND δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την ανανέωση του χώρου σας

Η GAND δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την ανανέωση του χώρου σας

Οι τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση κάθε σεζόν, αναδεικνύονται από τα décor trends που ξεχωρίζουν, φέρνοντας τον «κανόνα» της κομψότητας και της άνεσης στο σπίτι σας. Πόσο εύκολο είναι, ωστόσο, να ανακαλύψετε τα interior designs, που θα αναβαθμίσουν τον προσωπικό σας χώρο, ακολουθώντας τις κατάλληλες συμβουλές από τους ειδικούς του χώρου;

Η απάντηση έρχεται μέσα από την εταιρεία GAND, που χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα, εδώ και 45 χρόνια επιστρατεύει την τεχνογνωσία της, για να σας προσφέρει έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, που «υπόσχεται» μέσα από έπιπλα για κάθε δωμάτιο, ειδικές κατασκευές που ανταποκρίνονται σε κάθε χώρο του σπιτιού σας και μοναδικές υπηρεσίες, να προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Εάν αισθάνεσθε πως έχει έρθει η στιγμή να μετατρέψετε τους χώρους σας, στα προσωπικά σας «καταφύγια», πάντα με γνώμονα το δικό σας ξεχωριστό στυλ και με μία «νότα» πολυτέλειας, μία είναι η λύση: Να απευθυνθείτε στους έμπειρους διακοσμητές και τεχνίτες της GAND, που χάρη στην αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το χειροποίητο έπιπλο, θα σας δώσουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από τις home decoration επιλογές, που ήρθαν για να ανανεώσουν το σπίτι σας. Και για εσάς, που «μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», αρκεί να επισκεφτείτε το κατάστημα της GAND στη λεωφόρο Κηφισίας 129, για να ανακαλύψετε, ιδίοις όμμασι, έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και μία μεγάλη γκάμα σε είδη σπιτιού, βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου σας.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα έπιπλο στις διαστάσεις και το χρώμα που επιθυμείτε;

Η αλήθεια είναι πως το «Νο1» ζητούμενο κατά τη διάρκεια της ανανέωσης του χώρου σας, είναι να βρείτε έπιπλα, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χώρου σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι διαστάσεις και οι χρωματικοί τόνοι του προσωπικού σας χώρου, είναι ο «καμβάς» που χρειάζεται η εταιρεία GAND, ώστε να ανακαλύψετε στη συνέχεια τα έπιπλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, προσφέροντας συγχρόνως ένα ευέλικτο και αρμονικό σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος που η απάντηση στο ερώτημα, εάν μπορείτε να αγοράσετε ένα έπιπλο στις διαστάσεις και το χρώμα που επιθυμείτε, είναι απολύτως θετική, μιας και όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας. Οι διαστάσεις των επίπλων και συγκεκριμένα το ύψος, το μήκος ή το πλάτος, επομένως, τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να παραδοθεί η παραγγελία σας;

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ένας ακριβής προγραμματισμός, αναφορικά με το διάστημα που θα χρειαστεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας, μέχρις ότου φτάσει στο σπίτι σας. Φυσικά, το χρονοδιάγραμμα αυτό εξαρτάται άμεσα, τόσο από το είδος όσο και από το μέγεθος της κάθε παραγγελίας, ωστόσο ένας μέσος χρόνος παράδοσης των επίπλων είναι περίπου 20-25 ημέρες. Και επειδή, η παράδοση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε έτοιμα και συναρμολογημένα τα έπιπλά σας στους προσωπικούς σας χώρους, η GAND κάνει το αδύνατο… δυνατό, προσφέροντας χωρίς καμία απολύτως χρέωση τη συναρμολόγηση των επίπλων σας.

Μπορείτε να πληρώσετε με δόσεις;

Ο οικονομικός παράγοντας είναι το Α και το Ω στην ανανέωση του χώρου σας. Πολύ συχνά, λοιπόν, ενώ έχετε τη διάθεση να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας, η οικονομική ανασφάλεια πάει πίσω το συγκεκριμένο εγχείρημα. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν γνωρίζατε ότι η πληρωμή των επίπλων σας με δόσεις είναι απολύτως εφικτή; Και αυτό, γιατί η GAND συνεργάζεται με όλες τις τράπεζες, κάνοντας έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το ύψος της κάθε παραγγελίας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Και για εσάς που δεν θέλετε να κάνετε ολική ανανέωση, τόσο λόγω των εξόδων όσο και λόγω του ότι θέλετε να είστε πιο στοχευμένοι στις επιλογές σας, αξίζει να γνωρίζετε πως έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε από διαφορετικά σετ, ξεχωριστά κομμάτια. Αρκεί να ζητήσετε την πολύτιμη βοήθεια των διακοσμητών της εταιρείας, είτε τηλεφωνικώς, είτε πηγαίνοντας μία βόλτα και ανακαλύπτοντας από κοντά τους τέσσερις ορόφους, που σας περιμένουν με ολοκαίνουρια και εντυπωσιακά σχέδια στη Λεωφόρο Κηφισίας 129, για να βρείτε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας είναι το ζητούμενο αυτή τη σεζόν; Τότε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε, αφού η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές, που έχουν καταστήσει την GAND, μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της, θα μεταμορφώσουν εύκολα και γρήγορα τον προσωπικό σας χώρο σε αυτό που έχετε ονειρευτεί. Αρκεί να γνωρίζετε πως η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της 15ετή γραπτή εγγύηση ποιότητας για επισκευή ή ακόμη και την ολική αντικατάσταση των επίπλων της, αναλαμβάνοντας ακόμα και τη μεταφορά από και προς το εργοστάσιό της, υποστηρίζοντας τόσο τα προϊόντα της, όσο και τις δικές σας ανάγκες.