ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης - Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

Συνεχίζονται οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και συγκεκριμένα στην Αττική σε 3 γραμμές σε Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα, που επηρεάζουν τμήματα των περιοχών.
Παράλληλα, στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου.
Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.
Σημειώνεται πως όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (κλικ εδώ).
Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς πληροφόρησης του κοινού για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», το προσωπικό του βρίσκεται επί ποδός και εργάζεται πυρετωδώς για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα.

Ιερώνυμος για Ιερά Μονή Σινά: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ακόμη μία ιστορική άλωση»
16:11
Χειροπέδες σε μεθυσμένο άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι πολίτες σε πλατεία του Πύργου
16:08
Λακωνία: Πέθανε η 62χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ - Συνελήφθη η 23χρονη οδηγός
15:59
Στη Ρόδο και τη Χάλκη η 8η Περιβαλλοντική «αποΔράση» του Ομίλου Attica
15:58