ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PULZE 2.0: Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού που αναβαθμίζει τις πιο όμορφες στιγμές μας

PULZE 2.0: Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού που αναβαθμίζει τις πιο όμορφες στιγμές μας

Για να κάνεις πιο απολαυστική την καθημερινότητα σου σαν ενήλικος καπνιστής, δεν αρκεί μόνο η διάθεση, χρειάζεται και ο τρόπος. Πλέον υπάρχει.

Μια νέα χρονιά φέρνει την προσδοκία θετικών αλλαγών σε κάθε επίπεδο, προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό κτλ. Και μπορεί πολλές από αυτές να μην εξαρτώνται αποκλειστικά από εμάς, υπάρχουν όμως κι εκείνες που είναι στο χέρι μας να τις νιώσουμε, κυριολεκτικά.

Μια τέτοια αλλαγή, είναι αυτή που φέρνει το PULZE 2.0, η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού που αναβαθμίζει την αγαπημένη συνήθεια των ενήλικων καπνιστών, κάνοντας πράξη την προτροπή «Feel the PULZE» και καλώντας μας να ανακαλύψουμε ένα νέο κόσμο εμπειριών και απόλαυσης.

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά, όμως το «Feel the PULZE» είναι πολλά περισσότερα από μία ακόμα αγαπημένη συνήθεια. Μιλάει για τις στιγμές μας!

Εκείνες τις όμορφες στιγμές, «μικρές» ή «μεγάλες», οι οποίες έρχονται να βάλουν αυτό το τόσο απαραίτητο «φρένο» στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και δείχνουν τον τρόπο προκειμένου να βρούμε την πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στον όγκο και την πίεση των υποχρεώσεων.

Είναι πολύ απλό να κάνουμε πράξη το «Feel the PULZE». Το μόνο που χρειάζεται είναι…

Να νιώσεις ελεύθερος

Μιλήσαμε παραπάνω για αναβάθμιση. Πώς το πετυχαίνει όμως αυτό στην πράξη μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού; Απαλλάσσοντας τους ενήλικους καπνιστές από περιορισμούς που επηρεάζουν την εμπειρία τους.

Το νέο PULZE 2.0 προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, καθώς η εμπειρία θερμαινόμενου καπνού διαρκεί για πέντε λεπτά, δίχως μέτρημα εισπνοών και είναι ομοιόμορφη από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Επιπλέον, εξασφαλίζει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση.

Να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου

Το κάτι παραπάνω που αναζητούμε στις αγαπημένες μας συνήθειες, είναι ο πρακτικός τους χαρακτήρας. Το PULZE 2.0, συνεχίζει την παράδοση μιας πρακτικής εμπειρίας θερμαινόμενου καπνού. Αρχικά, είναι ο ξεχωριστός σχεδιασμός του και ότι είναι η μικρότερη* όλα σε μια συσκευή θερμαινόμενου καπνού. Έπειτα, οι τρεις μοναδικές αποχρώσεις του, το στιβαρό Midnight Mocha, το classy Rich Copper και το ιδιαίτερο Deep Teal. Και δεν σταματάμε εδώ.

Διαθέτει δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης καπνού για να επιλέγουμε αυτό που κάθε φορά ταιριάζει στη διάθεσή μας. Εναλλάσσουμε ανάμεσα στη λειτουργία Standard, για μια πιο έντονη γευστική εμπειρία, και την Eco για μια πιο ήπια.

Να νιώσεις τη στιγμή

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το πετύχεις. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο, είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Για το λόγο αυτό το PULZE 2.0 σε συνδυασμό με τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD, προσφέρουν μια διακριτική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά.

Να νιώσεις την αλλαγή

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα επιμέρους κομμάτια ενός νέου κόσμου εμπειριών και απόλαυσης, ο οποίος συμπληρώνεται από τις ράβδους καπνού iD, σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία καπνού. Και πώς όχι άλλωστε, αφού φέρουν την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff. Νιώσε τη στιγμή, λοιπόν, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα γεύσεων, η οποία καλύπτει κάθε προτίμηση των ενήλικων καπνιστών, είτε εκείνοι αναζητούν μια πιο καπνική γεύση (Bronze, Blue, Copper, Yellow και Amber), είτε ψάχνουν μια περισσότερο φρουτένια (Watermelon, Blueberry) ή περισσότερο δροσιστική γεύση (Ice, Polar).

Τη φετινή χρονιά ας δώσουμε στους εαυτούς μας την υπόσχεση ότι θα παίρνουμε τον έλεγχο στα χέρια μας, προκειμένου να απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας. Αυτό άλλωστε δεν είναι και το νόημα του Feel the PULZE;

*Έρευνα Imperial Βrands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023