ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Flexfin: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ τζίρο χρηματοδοτούμενων τιμολογίων

Flexfin: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ τζίρο χρηματοδοτούμενων τιμολογίων
Η πλατφόρμα τιμολογίων της Flexfin επιτρέπει σε επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους και όλων των τύπων να παρακολουθούν και να προεξοφλούν τα τιμολόγια τους online.

Το ορόσημο των 100 εκατ. ευρώ σε τζίρο χρηματοδοτημένων τιμολογίων μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας, ξεπέρασε η Flexfin, ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών factoring, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να παρέχει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις την απαραίτητη ρευστότητα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Η πλατφόρμα τιμολογίων της Flexfin, σχεδιασμένη με γνώμονα την ταχύτητα, την ευκολία και την προσβασιμότητα, επιτρέπει σε επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους και όλων των τύπων να παρακολουθούν και να προεξοφλούν τα τιμολόγια τους online.

«Η υπέρβαση των 100 εκατ. ευρώ σε τζίρο τιμολογίων είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για τη Flexfin και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τόσες πολλές επιχειρήσεις να κινηθούν μπροστά», σημείωσε ο Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Flexfin ΜΑΕ.

«Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμες και προσβάσιμες λύσεις
χρηματοδότησης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανυπομονούμε να σημειώσουμε νέες αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Flexfin είναι μια ψηφιακή εταιρεία factoring που εξυπηρετεί μικρομεσαίες εταιρείες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Flexfin ΜΑΕ είναι η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία factoring αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος. Από το 2019, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων στον χώρο του B2B, ανεξαρτήτου μεγέθους, τύπου εταιρείας ή
ιστορικότητας, δίνοντας βαρύνουσα σημασία στην αξιολόγηση των εμπορικών απαιτήσεων που καλείται να προεξοφλήσει.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τα τιμολόγια τους, να
αιτούνται χρηματοδότηση και να διαχειρίζονται το λογαριασμό τους μέσω της πλατφόρμας της Flexfin. Οι αρχές που διέπουν την εταιρεία είναι η ταχύτητα, η ευελιξία, η ευκολία και η διαφάνεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ