ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική: Η καινοτομία της Hellas Direct που αλλάζει τα δεδομένα

Ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική: Η καινοτομία της Hellas Direct που αλλάζει τα δεδομένα

Αν υπάρχει μία λέξη που έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας τα τελευταία χρόνια, διευκολύνοντας σημαντικά πολλούς τομείς της ζωής μας, αυτή είναι η «ευελιξία». Και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με κομμάτι των πληρωμών και των καθημερινών μας συναλλαγών, η ευελιξία είναι το στοιχείο-«κλειδί» που «ξεκλειδώνει» περισσότερες επιλογές και δυνατότητες.

Σε ό,τι αφορά στις ευέλικτες πληρωμές, λοιπόν, υπάρχει μία νέα τάση που σχετίζεται άμεσα με έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς μας: Ο λόγος για τις μετακινήσεις μας και τον τρόπο που γίνονται ακόμη πιο ασφαλείς για όλους, μέσα από τη δυνατότητα να αγοράσουμε την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας με δόσεις, χωρίς πιστωτική -και χωρίς δεσμεύσεις.

Κάνοντας πραγματικότητα την ασφάλεια εν κινήσει για όλους

Η δυνατότητα να πληρώνουμε σήμερα την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας με δόσεις μέσα από τη χρεωστική μας, αποτελεί μία καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα. Διότι μέχρι σήμερα αυτή η επιλογή προσφερόταν μόνο μέσα από δόσεις με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, η Hellas Direct μας έφερε τώρα αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμής ασφάλειας αυτοκινήτου, που κάνει τη διαφορά σε πολλά σημεία.

Να αναφέρουμε απλώς ότι ο ευέλικτος αυτός τρόπος πληρωμής, καθιστά ουσιαστικά πιο άμεσα και εύκολα προσβάσιμη σε όλους την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους. Και το στοιχείο αυτό είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό, αν αναλογιστούμε τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν ακόμη στους ελληνικούς δρόμους, καθιστώντας τους ακόμη πιο επικίνδυνους για όλους.

Τώρα όμως, ανεξάρτητα από το τι κάρτα διαθέτει ο κάθε οδηγός, ακόμη και αν δεν έχει πιστωτική ή δεν θέλει να την επιβαρύνει με επιπλέον χρεώσεις, μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του. Και όλοι -ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς- διαθέτουμε χρεωστική κάρτα.

Ποια είναι τα οφέλη που μας προσφέρει και πώς θα τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο

Πώς ακριβώς μας ωφελεί όμως αυτός ο νέος τρόπος πληρωμής που μας φέρνει η Hellas Direct και ποια είναι τα βήματα για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα που μας παρέχει η ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική κάρτα;

Να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ασφάλεια αυτοκινήτου, που η Hellas Direct μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς δεσμεύσεις, έχει 12μηνη διάρκεια. Για την ακρίβεια, έρχεται σε 12 μηνιαία συμβόλαια με προκαθορισμένη τιμή, που ανανεώνονται αυτόματα.

Έτσι, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου -το όφελος στο 12μηνο φτάνει το 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια- με την ευελιξία της πληρωμής με τον μήνα. Όσο για το ποιος μπορεί και αξίζει να επιλέξει αυτόν τον νέο, ευέλικτο τρόπο πληρωμής, η απάντηση είναι απλή: Όσοι έχουν χρεωστική κάρτα.

Τα βήματα που «ξεκλειδώνουν» περισσότερη άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις μας

Πώς θα γνωρίσουμε σήμερα κιόλας, λοιπόν, αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμής, που προσφέρεται τώρα μόνο από την Hellas Direct;

Τα βήματα είναι λίγα και απλά, ενώ μπορούμε να τα ολοκληρώσουμε εύκολα online, από την οθόνη του κινητού, του laptop ή του tablet μας. Συγκεκριμένα, θα επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της Hellas Direct και θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το πλάνο ασφάλισης του οχήματός μας. Θα βάλουμε αρχικά τα στοιχεία του αυτοκινήτου μας και στη συνέχεια, θα επιλέξουμε τη 12μηνη διάρκεια συμβολαίου. Θα συμπληρώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, θα κάνουμε «κλικ» στην επιλογή «Δόσεις με χρεωστική» και θα δούμε αναλυτικά όλο το πλάνο των δόσεων.

Τόσο απλά, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής τις δόσεις με χρεωστική, θα πληρώσουμε με την αγορά του συμβολαίου την πρώτη δόση και θα λάβουμε αναλυτικό πλάνο για το επόμενο 12μηνο, με όλες τις ημερομηνίες πληρωμής και ανανέωσης του κάθε συμβολαίου, η τιμή των οποίων αξίζει να σημειώσουμε πως είναι σταθερή. Και αυτό διότι πληρώνονται κάθε μήνα με πάγια εντολή και ανανεώνονται αυτόματα.

Με τιμή «κλειδωμένη» έως και τον τελευταίο μήνα του πλάνου, με αυτόματη ανανέωση και έγκαιρη ενημέρωση, με σημαντικό κέρδος για εμάς στο σύνολο των 12 μηνών και χωρίς δεσμεύσεις και έξοδα ακύρωσης, η δυνατότητα της ασφάλειας αυτοκινήτου μεδόσεις χωρίς πιστωτική που μας φέρνει η Hellas Direct, είναι μία επιλογή που αξίζει την προσοχή μας. Και κυρίως, είναι μία ευέλικτη επιλογή, προσβάσιμη σε όλους μας. Και αυτό είναι σίγουρα μία καινοτομία.