ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα επόμενα βήματα της Zeus International

Τα επόμενα βήματα της Zeus International

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται πλέον η Zeus International, έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει ένα επενδυτικό πλάνο που ξεπέρασε τα 150 εκατ. ευρώ τα τελευταία 6 χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στον τουριστικό κλάδο.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, η Zeus International από μια εταιρεία του τουριστικού κλάδου και του ξενοδοχειακού μάνατζμεντ, μεταμορφώνεται με σταθερά βήματα σε έναν δυνατό παίκτη του τομέα της φιλοξενίας και των premium resorts. Διαθέτοντας πάνω από 1000 δωμάτια σε 7 ιδιόκτητα ξενοδοχεία, 1500 περίπου δωμάτια με μακροχρόνιες μισθώσεις (όλες άνω των 15 ετών) αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία των οποίων οι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται την διαχείριση τους, ένα σύνολο δωματίων που αγγίζει τις 4000, αποτελεί πλέον ένα ολοκληρωμένο premium hospitality brand.

Στρατηγικό πλεονέκτημα της Zeus International αποτελεί η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών καθώς και των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων που διαθέτει στο portfolio της, με αξία του υπό διαχείριση χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων να υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ. Παράλληλα, όπως επεσήμανε ο Χάρης Σιγανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τα επόμενα βήματα δεν αποκλείουν και την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της εκτός Ελλάδας έχοντας στο στόχαστρο προορισμούς στην κεντρική Ευρώπη.

Η εταιρεία διαθέτει 21 πολυτελή ξενοδοχεία σε κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης. Την περίοδο αυτή το ολοκαίνουριο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική και το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Crete Mirabello Βay στον Άγιο Νικόλαο αποτελούν δύο από τα κορυφαία project της Zeus για το 2023.

Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort αποτελεί νέα άφιξη στον τομέα της premium φιλοξενίας, με προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης τα τέλη Απριλίου του 2023. Βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή στη χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Αποτελείται από συνολικά 171 δωμάτια, μπανγκαλόου των 100 τ.μ., σουίτες 150 τ.μ. και βίλες άνω των 220 τ.μ. , ενώ το φθινόπωρο του 2023 θα προστεθούν σε αυτό ακόμα 89 premium δωμάτια και βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό τους στα 260.

Επίσης, την περίοδο αυτή ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία φάση ριζικών ανακαινίσεων του Wyndham Grand Crete Mirabello Βay. Το resort, που ανήκει στη Zeus International, υπεβλήθη σε επανασχεδιασμό το 2019 και ανακαίνιση το 2022 για τον εκσυγχρονισμό των δωματίων και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών. Μετά και την τρίτη φάση της ανακαίνισης, που ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει 108 δωμάτια, το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay θα μπορεί να προσφέρει 6 νέες κατηγορίες δωματίων.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ