ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Goody’s-Everest: Ενισχύει το δίκτυο στο εξωτερικό - Καταστήματα σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ

Όμιλος Goody’s-Everest: Ενισχύει το δίκτυο στο εξωτερικό - Καταστήματα σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ
Νέα καταστήματα σε υφιστάμενες και καινούριες ξένες αγοράς αγορές για τα 3 σημαντικότερα σήματα του Ομίλου Εστίασης Goody’s-Everest.

Tα δίκτυά τους στο εξωτερικό, σε υφιστάμενες και νέες αγορές, όπως Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Ρουμανία, επεκτείνουν τα 3 σημαντικότερα σήματα του Ομίλου Εστίασης Goody’s-Everest.

Συγκεκριμένα, τα Goody’s Burger House εγκαινίασαν το πρώτο τους κατάστημα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας τον Δεκέμβριο του 2022. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και λειτουργεί προσφέροντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες - όπως dine in, take away, pick up, delivery και drive thru. Με συνολικό εμβαδό περίπου 500m2, το κατάστημα αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, ενώ διαθέτει εξωτερικό καθιστικό και ανοιχτό parking. Το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει 2 ακόμη καταστήματα μέσα στο έτος στην πόλη του Ριάντ, αλλά και επέκταση σε άλλες πόλεις.

Παράλληλα λίγους μήνες πριν, τα Goody’s Burger House άνοιξαν ένα νέο κατάστημα στην πόλη Suceava της Ρουμανίας, με στόχο τη σταδιακή επέκταση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Στην Κύπρο, η επιστροφή του brand ξεκίνησε από στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Λεμεσό, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και δημοφιλή τουριστικό προορισμό, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ταχεία ανάπτυξη σε όλη τη χώρα.

Όσον αφορά στο δίκτυο των Flocafe Espresso Room, η ανάπτυξή του συνεχίζεται με άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα του Κατάρ ενώ ένα δεύτερο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες στην περιοχή Msheireb της Ντόχα.

Το 2022 επίσης ξεκίνησαν τη διεθνή τους ανάπτυξη τα everest, με το πρώτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Vero Center στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται ότι τα σήματα του Ομίλου Goodys-Everest βρίσκονται συνολικά σε 12 χώρες: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Β. Μακεδονία, Αίγυπτο, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ, ενώ αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη και σε άλλες χώρες.

«Η στοχευμένη ανάπτυξη των αλυσίδων μας στο εξωτερικό είναι σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Αποτελεί δε, την έμπρακτη επιβεβαίωση της μεγάλης αξίας που έχουν τα σήματά μας, η οποία ξεπερνά τα στενά όρια της χώρας μας» δήλωσε σχετικά η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Goodys-Everest

«Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλό μας οι επενδυτές που αναλαμβάνουν την επέκταση των σημάτων μας στο εξωτερικό. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ισχυρή μας παρουσία και εκτός Ελλάδας, αξιοποιώντας επενδυτικές ευκαιρίες για την επέκτασή μας σε μεγάλες πόλεις και δίκτυα ταξιδιωτικών υπηρεσιών» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ