ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Diamonds of the Greek Economy: Εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας

Diamonds of the Greek Economy: Εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας
Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία ACTIVE BUSINESS PUBLISHING, θα απονείμει και φέτος τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy, σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 5 μμ στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» - Hotel Grande Bretagne Athens. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι εκατοντάδων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Πολιτείας, σημαντικών επιχειρηματικών φορέων καθώς επίσης και εκπρόσωποι ξένων εμπορικών αντιπροσωπειών που εδρεύουν στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης μέλη:
• της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
• των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,
• ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,
• οργανισμών και φορέων του δημοσίου,
• μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΣΤΟΧΟΣ της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν: πρώτον, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Δεύτερον, τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Τρίτον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2016 στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι δυναμικότερες εν Ελλάδι επιχειρήσεις στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσω των υπηρεσιών αρμόδιων κρατικών φορέων, του Enterprise Greece και διεθνών εκθέσεων.

Diamonds 2016

Στην έκδοση παρεμβαίνουν: εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, οι πρόεδροι του ΣΕΒ, του ΣΕΤΕ, των Συνδέσμων Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, οι πρόεδροι επιχειρηματικών φορέων, όπως οι: ΕΦΕΤ – Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), Enterprise Greece, ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Επιμελητηρίου Ελλάδος) ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), ΟΑΕΠ (Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων), Σύνδεσμος Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών, Ελληνικό Ινστιτούτο Χαλκού και Ελληνική Ένωση Αλουμινίου.

Επίσης οι πρόεδροι ξένων επιμελητηρίων μεταξύ των οποίων και των: Ελληνο-Αμερικάνικου, Ελληνο-Γερμανικού, Ελληνο-Κινέζικου, Ελληνο-Βρετανικού, Ελληνο-Γαλλικού, Ελληνο-Ισραηλινού, Ελληνο-Ρωσικού και Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ