ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6
  • Ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ συνέχισε το σερί των επιτυχιών του στην 3η ιπποδρομία

Όμορφο θέαμα και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους στο ΣΚΟΡ 6 και το ΣΚΟΡ 4 επιφύλασσε η 10η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που διεξήχθη, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο Markopoulo Park.

Συνεχίζει το επιτυχημένο του σερί ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ.

Συνολικά βρέθηκαν 16 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.507,64 ευρώ και 78 τυχεροί στο ΣΚΟΡ 4 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 196,63 ευρώ.

Δεύτερη νίκη για τη ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ στην 5η κούρσα

Ο περυσινός νικητής του Ντέρμπι, ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB), συνέχισε το σερί των επιτυχιών του στην 3η ιπποδρομία, σημειώνοντας την 4η διαδοχική του νίκη. Ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και προπόνησης Χάρη Χαραλάμπους, ο 4ετής εκτομίας σημείωσε χρόνο 1:37:53, έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Εντυπωσιακή άφιξη με την ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ να επικρατεί.

Στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος, η 3ετης ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) σημείωσε τη 2η νίκη της επικρατώντας των αντιπάλων της με χρόνο 1:13:65 στα 1.200 μέτρα. Ιδιοκτησίας KYSEA Racing και προπόνησης Ιωάννας Καμπίτση, η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) ιππεύτηκε υποδειγματικά από τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη. Για την προπονήτρια Ιωάννα Καμπίτση αυτή ήταν η 2η νίκη της ημέρας καθώς στην εναρκτήρια ιπποδρομία του προγράμματος είχε επικρατήσεις η ΝΤΙΒΙΝΑ (IRE) ιδιοκτησίας και αυτήKYSEA Racing με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία:

Από δύο νίκες πέτυχαν και οι προπονητές Χάρης Χαραλάμπους και Παναγιώτης Κάσσης ενώ μία νίκη σημείωσε και ο Χρήστος Σταύρου.

Από πλευράς αναβατών δύο νίκες σημείωσαν οι Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Αττίκος ενώ από μία κούρσα κέρδισαν οι Γιώργος Μερσινιάς, Εντιόν Τσέλα και Κωνσταντίνος Μαστοράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ