ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκαίνια για το ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ

Εγκαίνια για το ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ
Ματθαίος Ματθαίου, Chief Operations Officer ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, Chief Retail Officer ΟΠΑΠ

Ένα πλήρως ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο για τους συνεργάτες και το προσωπικό του δικτύου του εγκαινίασε ο ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Το νέο Training Hub προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον εκμάθησης, όπου οι άνθρωποι του δικτύου του ΟΠΑΠ έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πράξη, με τη συμβολή της ομάδας Retail Training της εταιρείας, γύρω από θέματα όπως η βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η καθημερινή λειτουργία και οι ψηφιακές λύσεις των καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY κ.ά.

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο συνιστά μια σημαντική επένδυση στην εκπαίδευση και τη συνεχή εξέλιξη των νέων και υφιστάμενων συνεργατών του ΟΠΑΠ, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας διασκέδασης που προσφέρουν τα καταστήματα τους, στους πελάτες του retail δικτύου της εταιρείας.

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Training Hub παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, μέλη της ομάδας Retail Training του ΟΠΑΠ και συνεργάτες του δικτύου της εταιρείας.

Το παρών έδωσε, επίσης, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος απηύθυνε μια βιωματική ομιλία στους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας τα διδάγματα του αθλητισμού που μπορούν να αξιοποιήσουν στον επιχειρηματικό στίβο.

«Δημιουργούμε μια αληθινή εμπειρία διασκέδασης στα καταστήματά μας»
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τόνισε: «Το retail δίκτυο βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων του ΟΠΑΠ.

Για αυτό, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μια πραγματική εμπειρία διασκέδασης στα καταστήματά μας. Είμαι βέβαιος ότι το νέο Training Hub μας θα συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Θα βοηθήσει τους νέους συνεργάτες που εντάσσονται στο δίκτυο μας, αλλά και τους υφιστάμενους, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον και να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας».,

Ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, υπογράμμισε: «Η εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και μπορεί να μας κάνει «πρωταθλητές». Εκπαιδεύουμε το δίκτυό μας ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέλλοντος και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να γίνουν ακόμα καλύτεροι επιχειρηματίες. Επίσης, εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ».

Από την πλευρά του, ο Chief Operations Officer του ΟΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, σημείωσε: «Φτιάξαμε έναν χώρο, ο οποίος δεν ονομάστηκε τυχαία Training Hub. Θέλουμε ο χώρος αυτός να είναι ένας χώρος δημιουργίας, συναντήσεων και εκπαιδεύσεων.

Η επένδυση που έγινε σε αυτό το ιδιόκτητο κτίριο, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αφοσίωση μας στους συνεργάτες μας και την προσήλωση μας στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών μας».

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο Περιστέρι, προσομοιώνει πλήρως τη λειτουργία ενός σύγχρονου καταστήματος ΟΠΑΠ και PLAY. Διαθέτει ψηφιακά εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως διαδραστική και ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ