ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται σε νέες πόλεις η συνεργασία Mασούτης - Wolt

Επεκτείνεται σε νέες πόλεις η συνεργασία Mασούτης - Wolt

Η συνεργασία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Mασούτης με την πλατφόρμα Wolt που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο επεκτείνεται πλέον και σε άλλες πόλεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα.

Συνολικά 8 καταστήματα Μασούτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 4 σε Βόλο, Λάρισα, Πάτρα και Κοζάνη, είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελίες στην εφαρμογή της Wolt προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές παραδίδοντας τις αγορές τους στο σπίτι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτω των 60΄λεπτών. Σύμφωνα με την Μασούτης το επόμενο διάστημα η συγκριμένη συνεργασία αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα καταστήματα.

Σημειώνεται πως μετά την περίοδο της πανδημίας και τη ραγδαία ανάπτυξη των Οnline αγορών με σημαντικές επενδύσεις από πλευράς των σούπερ μάρκετ στο ηλεκτρονικό κανάλι η «μάχη» του ανταγωνισμού μεταξύ των μεγάλων αλυσίδων, σε ό,τι αφορά το online delivery έχει πλέον μεταφερθεί στη γρήγορη παράδοση εντός – το πολύ -μιας ώρας. Είτε μέσω υπηρεσιών που αναπτύσσουν οι ίδιες οι εταιρείες, είτε μέσω συνεργασιών με ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία Μασούτης-Wolt, oι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 5.000 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης ενώ τα διαθέσιμα προϊόντα θα ανανεώνονται τακτικά με νέες ετικέτες.

Παράλληλα οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής της Wolt. Οι παραγγελίες στα καταστήματα Μασούτης πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-20:00) και Σάββατο (09:00-19:00), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της πλατφόρμας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για όλο το 24ωρο, με παράδοση εντός του προκαθορισμένου ωραρίου. Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο μέσω κάρτας, όσο και με μετρητά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ