ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας για όλους από την COSMOTE

Γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας για όλους από την COSMOTE

Νέα ψηφιακά ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σχεδίασε και διαθέτει αποκλειστικά το COSMOTE Insurance, σε συνεργασία με την Hellas Direct, εμπλουτίζοντας σημαντικά τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει. 

Τα ολοκληρωμένα προγράμματα COSMOTE Insurance HOME απευθύνονται σε ιδιοκτήτες με ή χωρίς δάνειο και ενοικιαστές, αφορούν σε κύριες αλλά και εξοχικές κατοικίες και κάνουν την ασφάλεια κατοικίας προσιτή σε όλους, με τιμές που ξεκινούν μόλις από 2,5€/μήνα.

Στο cosmoteinsurance.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσα από μερικές μόνο απλές ερωτήσεις να βρει online το ασφαλιστικό πρόγραμμα κατοικίας που του ταιριάζει, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Ειδικότερα, προσφέρεται πλήρες πρόγραμμα δανειοληπτών αποδεκτό από όλες τις τράπεζες, πλήρης κάλυψη για ιδιοκτήτες κατοικιών χωρίς δανειακές υποχρεώσεις με δυνατότητα δημιουργίας του πακέτου που επιθυμούν, καθώς και ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

«Στο COSMOTE Insurance ακούμε τις ανάγκες των καταναλωτών και για πρώτη φορά φέρνουμε ένα πλήρες πλαίσιο ασφάλισης κατοικίας, με τιμές προσιτές σε όλους. Τα απλά και αξιόπιστα προγράμματά μας, ενσωματώνουν πλήθος καλύψεων που έχουν προσαρμοσθεί στις ανάγκες του κοινού. Αποτελούν μια ιδανική λύση για να προστατέψει κανείς το σπίτι του και την περιουσία του, με ευρεία κάλυψη και εξαιρετικά χαμηλό κόστος», αναφέρει ο επικεφαλής του COSMOTE Insurance Ομίλου ΟΤΕ, κ. Διαμαντής Μπουζάνης.

Αποκλειστικά ασφαλιστικά πακέτα κατοικίας σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη

Το COSMOTE Insurance Home περιλαμβάνει αποκλειστικά ασφαλιστικά πακέτα κατοικίας, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες δανειοληπτών, ιδιοκτητών και ενοικιαστών. Ειδικότερα:

  1. Ασφάλιση Δανειοληπτών

Απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο και αφορά σε μόνιμη και εξοχική κατοικία. Παρέχει πλήρη ασφάλιση μόνο του κτιρίου, αποδεκτή από όλες τις τράπεζες. Περιλαμβάνει 36 καλύψεις και διατίθεται με πολύ χαμηλό ασφάλιστρο, από 30€/χρόνο. Με την εισαγωγή μόλις 3 στοιχείων στο cosmoteinsurance.gr, οι δανειολήπτες λαμβάνουν προσφορά και μπορούν να ασφαλισθούν επωφελούμενοι επιπρόσθετων εκπτώσεων 10%.

  1. Ασφάλιση μόνο περιεχομένου κατοικίας

Απευθύνεται σε όλους και περιλαμβάνει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας, μόνιμης και εξοχικής, με συνολικά 30 καλύψεις (κλοπή, φωτιά, βραχυκύκλωμα, φυσικά φαινόμενα, σεισμός, κατολίσθηση, κ.ά.). Ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών ποσών αποζημίωσης (6.000€ με κόστος 18€/χρόνο, 15.000€ με 36€/χρόνο και 25.000€ με 54€/χρόνο) και σε ένα λεπτό να καλύψει την οικοσκευή του.

  1. Ασφάλιση Ιδιοκτητών

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν δάνειο και περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση κτιρίου (από 20€/χρόνο) ή κτιρίου και περιεχομένου μαζί (από 24€/χρόνο). Ισχύει για μόνιμη κατοικία και εξοχικό, με 35 βασικές καλύψεις (φωτιά, διαρροή/θραύση σωληνώσεων, βραχυκύκλωμα, φυσικά φαινόμενα, ταραχές κ.ά.). Ο πελάτης συν-δημιουργεί το ασφαλιστικό προϊόν προσθέτοντας καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του, ενώ έχει τη δυνατότητα να λάβει έκπτωση 10%.

Το COSMOTE Insurance, η προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE, απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως παρόχου τηλεφωνίας και βρίσκεται σταθερά σε ανοδική τροχιά. Εκτός από προγράμματα κατοικίας, παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις οχήματος, πρωτοβάθμιας υγείας και σκάφους από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Με μερικά μόνο κλικ, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα, να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει.

Βρίσκοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής, ο χρήστης συγκρίνει και επιλέγει αυτό που πραγματικά τον συμφέρει ανάμεσα σε πολλά προγράμματα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.

Πρόσφατα, μάλιστα, το COSMOTE Insurance διακρίθηκε ως “Insurtech company of the year” στα Digital Finance Awards 2023, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια σύγχρονη ψηφιακή λύση ασφάλισης με άριστη εμπειρία χρήσης και οικονομικές λύσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ