ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δείτε live: Η Philip Morris International στο Delphi Economic Forum

Δείτε live: Η Philip Morris International στο Delphi Economic Forum

Για την Καινοτομία στη Βιομηχανία, μιλά ο αντιπρόεδρος της PMI Νίκος Παπαθανασίου στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Νίκος Παπαθανασίου είναι Αντιπρόεδρος Δημόσιας Πολιτικής & Οικονομικής Έρευνας της Philip Morris International (PMI), με έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας.

Είναι επικεφαλής της παγκόσμιας δημόσιας πολιτικής και οικονομικής έρευνας στον τομέα των Εξωτερικών Υποθέσεων, εστιάζοντας σε δημοσιονομικές και ρυθμιστικές πολιτικές που προωθούν την καινοτομία και επιταχύνουν τη μετάβαση σε ένα μέλλον χωρίς καπνό, καθώς και σε εργαλεία οικονομικής έρευνας που υποστηρίζουν αυτές τις κατευθύνσεις πολιτικής.

Στο φετινό Forum των Δελφών, ο κύριος Παπαθανασίου αναπτύσσει το θέμα «The Industry Innovation – Regulation Nexus: Improving Society Through Innovation» και αναφέρεται στην Καινοτομία στη Βιομηχανία, αλλά και στο πώς μπορεί ως συνδετικός κρίκος να συμβάλλει στη βελτίωση της ίδιας της κοινωνίας. Κατά τη συζήτηση, ο κ. Παπαθανασίου αναφέρεται στο πώς καινοτόμες προσεγγίσεις σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μια ακόμα καλύτερη κοινωνία στο άμεσο κιόλας μέλλον.

Δείτε live τη συζήτηση από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών εδώ:

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του CNN Greece στο Delphi Economic Forum