ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, νέα πρόεδρος του ΔΣ του Pharma Ιnnovation Forum 

Η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, νέα πρόεδρος του ΔΣ του Pharma Ιnnovation Forum 
Η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γενική Συνέλευση των μελών του PhARMA Innovation Forum (PIF) Greece που πραγματοποιήθηκε χθες.

Νέα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του PIF, είναι η κυρία Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AbbVie Pharmaceuticals για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Την σκυτάλη αναλαμβάνει η κυρία Μπαρμπετάκη, από τον κυρία Έλενα Χουλιάρα.

Το νέο ΔΣ συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα. Τα υπόλοιπα μέλη που εξελέγησαν είναι τα εξής:

Σε θέση Αντιπροέδρου του ΔΣ εκλέχθηκε ο Christian Rodseth, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, ενώ Γενικός Γραμματέας θα είναι ο Σάββας Χαραλαμπίδης, Γενικός Διευθυντής Gilead Sciences και Ταμίας ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Roche Hellas.

Οι Agata Jakoncic, Διευθύνουσα Σύμβουλος MSD για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, η Υβόνη Παπαστελάτου, Γενική Διευθύντρια της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και της Μονάδας Ειδικής Φροντίδας για την Ελλάδα και την Κύπρο και η Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδος & Κύπρου θα είναι μέλη του ΔΣ.

Στο πρώτο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία συμμετείχαν και οι 26 εταιρείες – μέλη του PhARMA Innovation Forum Greece, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου του απερχόμενου ΔΣ κατά την προηγούμενη τριετία. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι ανανεωμένο με τέσσερα καινούργια πρόσωπα, ενώ 3 μέλη συνεχίζουν από την προηγούμενη διοίκηση.

Τα μέλη του Pharma Innovation Forum είναι οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις του κλάδου με έμφαση στην καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ