ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 και το Τετραπλό τη Δευτέρα

Markopoulo Park: Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 και το Τετραπλό τη Δευτέρα
ΡΕΒΑΜΠ (USA) και Παναγιώτης Δημητσάνης

Εντυπωσιακό φίνις για τον ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία.

Δυνατές μάχες και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, εχθές, 22 Μαΐου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα στο ελληνικό πρόγραμμα βρέθηκαν 4 νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 6ης ιπποδρομίας που κέρδισαν από 1.936,40 ευρώ και 36 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 635,29 ευρώ.

14η νίκη για τον ΡΕΒΑΜΠ (USA)-Στον ΑΧΑΤΗ (IRE) το Κύπελλο Αθηνών

Στη 2η ελληνική ιπποδρομία ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) σημείωσε την 14η νίκη της καριέρας του στην ιπποδρομία των 1.575 μέτρων. Ο εκπρόσωπος του Χρήστου Αργυρόπουλου και Γιώργου Μαλαδάκη επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 1.36.93. Προπονείτε από τον Γιώργο Κουβαρά και στη σέλα του είχε τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη.

Νικητής του Κυπέλλου Αθηνών ο ΑΧΑΤΗΣ (IRE)

Στην 5η ελληνική ιπποδρομία διεξήχθη το Κύπελλο Αθηνών. Νικητής αναδείχθηκε ο ΑΧΑΤΗΣ (IRE) που σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη του. Ύστερα από μια δυνατή κόντρα στην τελική ευθεία με τον ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ (IRE), ο εκπρόσωπος των VAM PROPERTIES S.A., ΑΧΑΤΗΣ (IRE), κατέκτησε τη νίκη με χρόνο 1.24.69 έχοντας αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή. Προπονητής του 5ετη καθαρόαιμου είναι ο Χρήστος Θεοδωράκης.

Δείτε το βίντεο από την 8η ιπποδρομία:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ