ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Πώς να διεκδικήσετε προνόμια και δώρα μέσω της εφαρμογής OPAP Store App

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Πώς να διεκδικήσετε προνόμια και δώρα μέσω της εφαρμογής OPAP Store App

Το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» έχει φέρει μια νέα πνοή στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ,  καθώς δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Μέσα από το OPAP Store App και με πολύ λίγα βήματα στην οθόνη του κινητού, όσοι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες προσφορές και κληρώσεις.

«Το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις μοιράζει προνόμια και δώρα στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ μεγάλη, καθώς η διαδικασία τόσο για την εγγραφή, όσο και για τη συμμετοχή είναι γρήγορη και εύκολη. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των επιβραβεύσεων τους στο πρόγραμμα, από όπου και αν βρίσκονται», τονίζει ο κ. Νίκος Τεκερλέκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο.

«Κάθε σκανάρισμα δελτίου αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή»

Όσον αφορά στη διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα, ο κ. Τεκερλέκης αναφέρει: «Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει κατεβάσει κάποιος το OPAP Store App και να κάνει εγγραφή στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι, κάθε φορά που παίζει ένα παιχνίδι, μπορεί να σκανάρει το δελτίο ή τον λαχνό του του μέσω της εφαρμογής, για να πάρει μέρος σε κληρώσεις και να κερδίσει κουπόνια εξαργύρωσης στα αγαπημένα του παιχνίδια και άλλα δώρα. Κάθε σκανάρισμα δελτίου αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή».

Στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» συμμετέχουν όλα τα παιχνίδια των καταστημάτων ΟΠΑΠ και όσα προσφέρονται από την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή OPAP Store App, καθώς και το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα opap.gr ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ