ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Foundever ανακηρύχθηκε «Εταιρεία της Χρονιάς» από την Frost & Sullivan

Η Foundever ανακηρύχθηκε «Εταιρεία της Χρονιάς» από την Frost & Sullivan

Η Foundever, παγκόσμιος ηγέτης στην εξυπηρέτηση πελατών (CX), ανακηρύχθηκε «Εταιρεία της Χρονιάς» για την οραματική καινοτομία, τις επιδόσεις και τον αντίκτυπο στους πελάτες με την προσέγγιση της στα υβριδικά μοντέλα εργασίας και την αφοσίωση των εργαζομένων. 

Κατά την επίσκεψη της επιτροπής αξιολόγησης της Frost & Sullivan στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, η ομάδα της Foundever, παρείχε τα καλύτερα παραδείγματα στρατηγικής εφαρμογής τα οποία ήταν καθοριστικά για την διάκριση.

Αθήνα, 6 Ιουνίου, 2023 - Το ελληνικό γραφείο της Foundever υποδέχθηκε με την σειρά του, τη διάκριση «Εταιρεία της Χρονιάς» από την Frost & Sullivan. Το βραβείο «Εταιρία της Χρονιάς» της Frost & Sullivan, είναι κορυφαία διάκριση και αναγνωρίζει τον συμμετέχοντα που αποτελεί παράδειγμα στην οραματική καινοτομία, την κορυφαία απόδοση στην αγορά και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών.

Η Frost & Sullivan, επισκέφθηκε τα γραφεία της Foundever στην Αθήνα και συνάντησε την ελληνική ομάδα η οποία παρείχε τα καλύτερα παραδείγματα στρατηγικής εφαρμογής που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απονομή της διάκρισης. Η επιτροπή αξιολόγησης της Frost & Sullivan εκτιμά, ότι το ελληνικό παράρτημα της Foundever διαθέτει -μεταξύ άλλων- χαμηλά ποσοστά αποχωρήσεων και απουσιών, υψηλές βαθμολογίες αναφορικά με την ικανοποίηση των πελατών, καθώς επίσης, καταγράφει υψηλά έσοδα και αύξηση των εργαζομένων, σε μια σημαντικά ανταγωνιστική αγορά.

Επιπλέον, η Foundever έχει αποδείξει ότι βασικό της μέλημα είναι η ικανοποίηση των εργαζομένων, καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ικανοποίηση των πελατών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της λογικής είναι το My Associate Experience (MAX) – μια πρωτοβουλία που επιτρέπει την διοίκηση της εταιρίας να αλληλοεπιδρά με διαφάνεια με όλους τους εργαζομένους σε μια παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα.

Στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας, η Foundever έχει προχωρήσει στην δημιουργία των hubs, τα οποία είναι οι φυσικές τοποθεσίες των γραφείων της εταιρίας, που διακρίνονται για την μοναδική αισθητική εργασιακού χώρου με στόχο την αλληλοεπίδραση και την δημιουργία εργασιακής κοινότητας μεταξύ των υπαλλήλων. Στο hub της Αθήνας, υπάρχουν χώροι όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν καθώς και χώροι επαγγελματικής ανάπτυξης και συσκέψεων που επιτρέπουν στους συναδέλφους να είναι δημιουργικοί, ανταλλάσσοντας ιδέες και μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον. Επιπλέον, το πρόγραμμα ευεξίας που ακολουθεί η εταιρία, προσφέρει γυμναστήριο και επιλογές υγιεινής διατροφής.

Το hub της Αθήνας έχει υιοθετήσει την λογική MAX και μεταξύ άλλων, επιτρέπει στους υπαλλήλους που εργάζονται από το σπίτι, να έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις όταν έρχονται στην Αθήνα, στο γυμναστήριο και να συμμετέχουν σε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τους συναδέλφους τους. Αυτά τα οφέλη, βοηθούν τους υπαλλήλους που δουλεύουν από μακριά να αισθάνονται συνδεδεμένοι με την εταιρία, γεγονός που συμβάλλει στην διατήρηση αλλά και στην προσέγγιση ταλέντων, σε στρατηγικές για την Foundever αγορές, παρέχοντας οφέλη που αναζητούν οι σύγχρονοι εργαζόμενοι όπως: ευελιξία, σύγχρονες τεχνολογίες και δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης.

Τα γραφεία της Foundever στην Αθήνα, έχουν ως βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία. Έχοντας ένα σημαντικό ποσοστό εργαζομένων να εργάζεται από απόσταση, η εταιρεία μείωσε 2,5 χιλιάδες τόνους C02 ανά άτομο ετησίως. Επιπλέον, το ελληνικό παράρτημα επενδύει στις κοινότητες στις οποίες βρίσκεται, υποστηρίζοντας τοπικούς φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και δημιουργώντας μακροπρόθεσμες θέσεις εργασίας για όλη την Ελλάδα.

Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2021, το εργατικό δυναμικό αυξήθηκε από 35 υπαλλήλους σε πάνω από 600.

Ο global COO και Συνιδρυτής της Foundever, Olivier Camino δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για αυτή την απίστευτη διάκριση από την Frost&Sullivan. Εστιάζουμε στην εμπειρία των εργαζομένων – ιδιαίτερα με τους υβριδικούς χώρους εργασίας- και αυτό αποτελεί την απόδειξη της πεποίθησης μας ότι η θετική εμπειρία των εργαζομένων συνεπάγεται και την σωστή εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη. Είμαστε υπερήφανοι που ηγούμαστε των καινοτομιών που μας επιτρέπουν να παρέχουμε, αλλά και να διατηρούμε μια καλύτερη εταιρική κουλτούρα στους 170,000 ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο».

Ο Site Director της Foundever Ελλάδας, Γιώργος Καβακλιλής δήλωσε: «Η διάκριση αυτή από την Frost&Sullivan αποτελεί για όλους εμάς, στη Foundever Ελλάδας, ξεχωριστή τιμή. Το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί εκπληκτικό παράδειγμα για την δραστηριότητα της εταιρίας παγκοσμίως, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία εργασιακής ευελιξίας με επίκεντρο πάντα τον εργαζόμενο.»

Για να διαβάσετε την πλήρη αναφορά της Frost & Sullivan, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

Σχετικά με τη Foundever

Η Foundever είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της Εξυπηρέτησης Πελατών (CX). Με 170.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, είμαστε η ομάδα πίσω από την δημιουργία της καλύτερης εργασιακής εμπειρίας σε πάνω από 750 από τις κορυφαίες ψηφιακές εταιρείες παγκοσμίως. Οι καινοτόμες CX λύσεις, η τεχνολογία και η τεχνογνωσία μας, έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουν βοήθεια όταν τις χρειάζονται.

Υποστηρίζοντας πάνω από 9 εκ. συνομιλίες πελατών ημερησίως σε πάνω από 60 γλώσσες, σε 45 χώρες, η Foundever συνδυάζει παγκόσμια δύναμη, ευελιξία και επιχειρηματικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα σε εταιρείες όλων των μεγεθών και κατηγοριών να μεταμορφώσουν τη CX τους.

Βρείτε μας στο www.foundever.com και γίνεται μέλος της κοινότητας μας στο LinkedIn, το Twitter, το Facebook και το Instagram.

Σχετικά με την Frost & Sullivan

Η Frοst & Sullivan ενισχύει την δύναμη των πελατών της σε ένα μέλλον που διακρίνεται από ανάπτυξη. H γραμμή που ακολουθεί στις υπηρεσίες ανάπτυξης, παρέχει στον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας καθώς και στην ομάδα ανάπτυξης του Διευθύνων Συμβούλου, μια συνεχή και αυστηρή πλατφόρμα ευκαιριών ανάπτυξης, που εξασφαλίζει μακροχρόνια επιτυχία. Για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων, η ομάδα της Frοst & Sullivan αξιοποιεί πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας, καθοδηγώντας οργανισμούς όλων των τύπων και μεγεθών σε 6 ηπείρους, με τις αποδεδειγμένες καλύτερες πρακτικές.

Για να ενισχύσετε την Αναπτυξιακή Γραμμή της εταιρίας σας επισκεφθείτε την Frοst & Sullivan στο https://www.frost.com/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ