ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις λόγοι που αξίζει να αλλάξετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας για τα καλά

Τρεις λόγοι που αξίζει να αλλάξετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας για τα καλά

Την τελευταία δεκαετία πολλά έχουν αλλάξει σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Από το πώς εργαζόμαστε, μέχρι τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας και φυσικά, το πώς μετακινούμαστε.

Ειδικότερα στο κομμάτι των οδικών μας μετακινήσεων, η αλήθεια είναι πως η ασφάλεια αυτοκινήτου έχει αλλάξει για τα καλά μέσα σε δέκα χρόνια, έχοντας γίνει πιο γρήγορη, άμεση και σύγχρονη.

Σε αυτό ακριβώς έχει συμβάλλει μία ασφαλιστική εταιρεία που έκλεισε δέκα χρόνια
λειτουργίας, αλλάζοντας στο διάστημα αυτό την ασφάλεια για τα καλά. Ο λόγος για την
Hellas Direct, που μέσα από τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια, μας υπενθυμίζει όλα όσα αξίζει να απολαμβάνουμε σήμερα μέσα από την ασφάλιση του οχήματός μας, για να αλλάξουμε κι εμείς τα δεδομένα στις μετακινήσεις μας για τα καλά -και προς το καλύτερο.

  1. Είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρισκόμαστε

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε να διηγηθούμε μία on the road ιστορία, ένα απρόοπτο εν κινήσει που έχει ανατρέψει για τα καλά το πρόγραμμά μας ή μας έχει αφήσει στη μέση του δρόμου, την ώρα που βιαζόμαστε να φτάσουμε στο γραφείο ή το ραντεβού. Σε μία καθημερινότητα όπου κάθε λεπτό μετράει, λοιπόν, είναι σημαντικό να έχουμε στο πλευρό μας «συμμάχους» που μπορούν να μας εγγυηθούν ότι θα είναι δίπλα μας 24 ώρες το 24ωρο, βγάζοντάς μας από τη δύσκολη θέση και μάλιστα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αυτό κάνει για εμάς, εδώ και μία δεκαετία, η Hellas Direct. Προσφέρει καθημερινά
εξυπηρέτηση στο λεπτό, 24 ώρες το 24ωρο και όπου και αν τη χρειαστούμε.

Αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και δη, την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέρει αφενός στους ανθρώπους της τα καλύτερα εργαλεία, ώστε να είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί και αφετέρου στους πελάτες της όλα τα μέσα για να έχουν άμεση και σωστή εξυπηρέτηση στη στιγμή.

Εμείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε στην περίπτωση ενός οδικού απροόπτου, είναι να ενημερώσουμε την ομάδα της ασφαλιστικής μας και εκείνη με τη σειρά της θα μας καθοδηγήσει για όλα τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσουμε: Από το τι πρέπει να
κάνουμε και ποιον πρέπει να ειδοποιήσουμε, μέχρι το πότε θα μπορέσουμε να πάμε στο
συνεργείο και να αποζημιωθούμε.

2. Αποζημιώνει πιο γρήγορα και μας βγάζει από περιττές διαδικασίες

Ένα εξίσου σημαντικό «κεφάλαιο» της ασφαλιστικής εταιρείας που θα επιλέξουμε, είναι
εκείνο της αποζημίωσης. Άλλωστε, τα απρόοπτα έξοδα του αυτοκινήτου, εξ ορισμού δεν είναι «στο πρόγραμμα». Γι’ αυτόν τον λόγο, η αστραπιαία αποζημίωση, ακόμη και μέσα σε ένα 24ωρο είναι όλα όσα ζητάμε από την ασφάλισή μας. Και αυτό είναι κάτι που, επίσης, μας προσφέρει η Hellas Direct, στοιχείο που εξηγεί -μεταξύ άλλων- το γιατί πρόκειται για μία εταιρεία που έχει αλλάξει για τα καλά την ασφάλεια αυτοκινήτου, φέρνοντας σημαντικές και θετικές εξελίξεις στον κλάδο.

Πώς μπορεί μία ασφαλιστική εταιρεία να φροντίζει να γίνονται όλα εύκολα και γρήγορα, όταν συμβαίνει ένα απρόοπτο με το όχημά μας; Αρκεί να γνωρίσουμε την υπηρεσία Fast Track, χάρη στην οποία πάνω από τις μισές ζημιές της Hellas Direct κλείνουν ακόμα και σε έως 24 ώρες.

3. Νοιάζεται για την ασφάλεια όλων

Οι ασφαλισμένοι της Hellas Direct είναι 500.000, αλλά η εταιρεία θέλει να είναι ασφαλείς όλοι. Κι επειδή αν θέλεις την αλλαγή, πρέπει να γίνεις μέρος της, η εταιρεία σήκωσε μανίκια και φτιάχνει σχολικές διαβάσεις. Η Black Friday του 2022 έγινε Safe Friday με την ανακατασκευή διαβάσεων έξω από σχολεία, ώστε να μετακινούνται με ασφάλεια χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες.

Και το πρόγραμμα συνεχίζεται, διότι στο ερώτημα «πόσο κρατάει μία Παρασκευή;», η Hellas Direct απαντά: «Μέχρι να έχουμε Safe Roads για όλους».

Κάπως έτσι, η Hellas Direct έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα: Η γρήγορη, άμεση και
σύγχρονη επιλογή ασφάλειας αυτοκινήτου για όλους. Με τη διαφημιστική της καμπάνια
υπενθυμίζει όσα πέτυχε και αντλεί δύναμη από την ιστορία της για να σχεδιάσει την
επόμενη μέρα της δηλώνοντας «εδώ για τα καλά».