ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο Σύνθετο Δίδυμο κέρδισε 2.340 ευρώ

Markopoulo Park: Ένας νικητής στο Σύνθετο Δίδυμο κέρδισε 2.340 ευρώ
Ρεπετισιόν για την ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (GR)

Εξαιρετικό θέαμα και τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε 1 νικητής στο Σύνθετο Δίδυμο της 2ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισε από 2.340 ευρώ. Βρέθηκαν επίσης 70 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 που κέρδισαν από 242,65 ευρώ. Τέλος σημειώθηκε Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος με 14.388 ευρώ να μεταφέρονται στην επόμενη συγκέντρωση.

Ξεχώρισε η ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (GR)-Νίκη μετά από σκληρή μάχη για τη ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER)-Εντυπωσιακή άφιξη για τον ΕΪΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ (IRE)

Στην 1η ελληνική ιπποδρομία η ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (GR) συνέχισε το νικηφόρο σερί της και πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της. Η εκπρόσωπος των Αστέρια Racing προπονείται από τον Γιάννη Μυκονιάτη και στη χθεσινή της επιτυχία την οδήγησε ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης.

Σκληρή μάχη έδωσαν στη 2η ελληνική ιπποδρομία η ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER) και ο ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (GR), με την πρώτη να ξεφεύγει στα τελευταία μέτρα της διαδρομής και να πετυχαίνει την 8η νίκη της καριέρας της. Ιδιοκτησίας Σταύλων Νάξου, η ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ (GER) προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη και εχθές βρέθηκε στη σέλα της ο Κώστας Μαστοράκης.

Όγδοη νίκη και για τον ΠΡΟΣΙΤ (GB) στην 3η ελληνική ιπποδρομία. Ο εκπρόσωπος της Scuderia Equus Run Paola οδήγησε τον όμιλο σε όλη τη διαδρομή και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:24:50 στα 1.400 μέτρα. Προπονητής του ΠΡΟΣΙΤ (GB) είναι ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ στη νίκη τον οδήγησε ο κορυφαίος Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Μια εντυπωσιακή άφιξη μας επιφύλασσε η 4η ελληνική ιπποδρομία με τον 4ετή ΕΪΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ (IRE) να σημειώνει ρεπετισιόν σε μια ιπποδρομία όπου και οι πέντε συμμετέχοντες τερμάτισαν μέσα σε 55 εκατοστά του δευτερολέπτου. Ιδιοκτησίας KYSEA Racing και προπόνησης Ιωάννας Καμπίτση, ο ΕΪΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΪΒΙΝΓΚ (IRE) τερμάτισε σε χρόνο 0:59.54 στην απόσταση των 1.000 μέτρων με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη.

Δείτε το βίντεο από την 4 ελληνική ιπποδρομία:

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ (GB) που εκμεταλλεύτηκε την καλή της εκκίνηση και αποκρούοντας τις επιθέσεις των υπόλοιπων φοράδων χάρισε τη νίκη στην ιδιοκτήτρια της Βασιλίκα Λέζου. Η 7ετής φοράδα προπονείται από τον Σταύρο Αγγελόπουλο και στη σέλα της βρέθηκε εχθές ο Γιώργος Μερσινιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ