Επενδυτικό ενδιαφέρον HIG Capital για ΟΛΘ εφόσον υπάρξει «πωλητήριο»
Ανανεώθηκε:
Το επενδυτικό ενδιαφέρον του για τον ΟΛΘ, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπει πωλητήριο εξέφρασε το αμερικανικό fund HIG Capital.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, ο επικεφαλής του fund μέσω της Inventio, Κωνσταντίνος Μπήτρος απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι «το θέμα του ΟΛΘ μας απασχολεί», εάν ωστόσο ο μέτοχος του εμφανιστεί πωλητής. Πρόσθεσε πάντως ότι δεν πρόκειται για απλή υπόθεση καθώς πρόκειται για αρκετά περίπλοκο πρότζεκτ.
Σημείωσε πως αποτελεί μια επενδυτική στόχευση που θα εξυπηρετούσε τον ευρύτερο σχεδιασμό της HIG στον τομέα των logistics και των μεταφορών. Παράλληλα εξέφρασε το ενδιαφέρον του και για τη δημιουργία hub στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης καθώς και την περαιτέρω διείσδυσή του στις διακομιστικές διαδικασίες από το λιμάνι του Πειραιά.
SPONSORED
ΟΠΕΚΕΠΕ: Για εγκληματική οργάνωση και απάτη κατηγορούνται οι 13 συλληφθέντες στην Κοζάνη
16:35
Οι πρώτες γυναίκες εθελόντριες στο στρατό - Εικόνες από την κατάταξή τους στη Λαμία
16:28
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 103 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο
16:22
Κηδεία Νάσου Αθανασίου: Παρόντες δημοσιογράφοι και πολιτικοί - Ανάμεσά τους Τσίπρας και Φάμελλος
16:18