ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Lidl Ελλάς ψωνίζουμε και κερδίζουμε μεγάλα δώρα – Mini Cooper Countryman και νέος διαγωνισμός

Στη Lidl Ελλάς ψωνίζουμε και κερδίζουμε μεγάλα δώρα – Mini Cooper Countryman και νέος διαγωνισμός

Η αίσθηση της ανταπόδοσης, ότι δηλαδή δίνει κάτι αλλά παίρνει και κάτι παραπάνω πίσω,  συγκινεί κάθε καταναλωτή.

Ειδικά όταν για να πάρει αυτό το «κάτι» δεν του ζητείται τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσει τις καθιερωμένες του συνήθειες – και να ανταμείβεται γι’ αυτό ακριβώς.

Για παράδειγμα, μία τέτοια συνήθεια είναι τα ψώνια του σπιτιού – ανελαστικές υποχρεώσεις που όλοι οι καταναλωτές χρειάζεται να διεκπεραιώσουν. Στην περίπτωση όμως που παράλληλα με τα συγκεκριμένα ψώνια μπορούν να κερδίσουν ακόμα περισσότερα, αντιλαμβάνονται πως η εταιρεία που κερδίζει την προτίμησή τους, ανταμείβει τη σχέση τους. Μάλιστα, όταν οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν και δώρα αξίας πολύ μεγαλύτερης από τις αγορές τους, τότε όντως αντιλαμβάνονται πως το ενδιαφέρον προς αυτούς είναι αυθεντικό και ενσωματωμένο στον πυρήνα λειτουργίας, σκέψης και στρατηγικής της εν λόγω εταιρείας.

Όταν δε το δώρο αυτό είναι ένα αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman, τότε μιλάμε, πιθανώς για το κορυφαίο ανταποδοτικό πρόγραμμα στη χώρα μας, σε επίπεδο καθημερινότητας αγορών.

Διότι, αυτό το αυτοκίνητο ήταν το μεγάλο δώρο του ανοιξιάτικου διαγωνισμού Lidl Plus από τη Lidl Ελλάς και ο μεγάλος νικητής το έχει ήδη στα χέρια του. Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε την Παρασκευή 16.06.2023 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο, όπου ο κ. Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας παρέδωσε τα κλειδιά στον υπερτυχερό, ο οποίος και έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός «έτρεξε» από την Τετάρτη, 1η Μαρτίου έως και την Κυριακή, 23 Απριλίου, μέσω του Lidl Plus. Το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman ήταν ένα μόνο από τα πολλά δώρα που κληρώθηκαν σε τυχερούς που «απλώς» έκαναν τα ψώνια του σπιτιού της από τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl Ελλάς, το συγκεκριμένο διάστημα. Σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα Lidl Plus στο ταμείο, κέρδισαν μία συμμετοχή στην κλήρωση για κάθε 25€ αγορών και άνω και στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και δωροεπιταγές, tablets, smartphones, smart TVs, κλιματιστικά και ηλεκτρικά ποδήλατα!

Συγκεκριμένα, εκτός από το Mini Cooper Countryman κληρώθηκαν:

  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro000BTU

Φυσικά, κάθε πελάτης είχε το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών, ανάλογα με τις αγορές του, ώστε να έχει και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στην κλήρωση.

Η ψηφιακή κάρτα Lidl Plus που μπορεί να διαθέτει στο κινητό του τηλέφωνο κάθε πελάτης της αλυσίδας, εξελίσσεται συνεχώς, σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Μέσω του app, λαμβάνουν νέα κουπόνια, σε εβδομαδιαία βάση, προσφορές που μπορούν να εξαργυρωθούν κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια ισχύος τους, ενώ με σύνθημα το «όσο ψωνίζεις, κερδίζεις», οι επιβραβεύσεις για τους καταναλωτές είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσες.

Νέος διαγωνισμός Lidl Plus με πλούσια δώρα και τον Ιούλιο

Μάλιστα και τον Ιούλιο τρέχει νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα. Το μόνο που έχει να κάνει όποιος θέλει να διεκδικήσει τα δώρα αυτά είναι να κατεβάσει τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery και να κάνει με γρήγορο και πολύ εύκολο τρόπο την εγγραφή του. Στη συνέχεια, με κάθε αγορά του από τα καταστήματα Lidl Ελλάς και σκανάροντας την κάρτα στο ταμείο μπορεί να πάρει μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσει τα πιο plus δώρα: Ψησταριά υγραερίου, σανίδα θαλάσσης SUP, πλυστικό μηχάνημα, κουζινομηχανή, αλλά και απολαυστικότατες ξαπλώστρες για τις καλοκαιρινές μας σιέστες!