ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλοκαιρινή πολυτέλεια μόλις είκοσι λεπτά από την Αθήνα

Καλοκαιρινή πολυτέλεια μόλις είκοσι λεπτά από την Αθήνα
Divani Apollon Palace & Thalasso

Μόλις είκοσι λεπτά από το πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας, το αστικό τοπίο δίνει τη θέση του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου το Divani Apollon Palace & Thalasso σε μια μοναδική παραθαλάσσια περιοχή αποτελεί την επιτομή της διαχρονικής πολυτέλειας.

Συγκεκριμένα, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης οι επισκέπτες βρίσκουν το πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη (Divani Collection Hotels), το οποίο προσφέρει το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην περιοχή της Αττικής, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ιδιωτική παραλία, εξωτερικές πισίνες, εστιατόρια, μπαρ και και εκτενείς εγκαταστάσεις για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τα 278 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, όλα με μερική ή καθολική θέα προς το Σαρωνικό, είναι ανακαινισμένα πρόσφατα, με τα 99 από αυτά (σε 3 ορόφους) εντός του τελευταίου έτους. Επιπλέον, εγκαινιάστηκε μια νέα κατηγορία δωματίων, η Superior Deluxe, ενώ δημιουργήθηκε μια νέα βεράντα, προέκταση του εστιατορίου Anemos και της συνεδριακής αίθουσας «Αριστοτέλης», απαντώντας στην ανάγκη των πελατών να απολαμβάνουν το πρωινό τους γεύμα σε βεράντα.

Μία από τις πιο πρόσφατες γευστικές προτάσεις είναι το μενού sushi στο Atlantis Lounge, ενώ η τελευταία premium υπηρεσία είναι η εμπειρία Shisha, που ενδείκνυται για χαλαρωτικές στιγμές δίπλα στην πισίνα, στην παραλία ή στα υπαίθρια εστιατόρια.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη λίστα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, όπως tennis, running ή watersports, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, Apollon Beach ή την ακόμα πιο πριβέ, Mythos Beach. Φυσικά, στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν και πισίνες (μία με θαλασσινό και μία με φρέσκο νερό) με ειδικά σχεδιασμένα jacuzzis, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν τόσο οι ένοικοι του ξενοδοχείου όσο και επισκέπτες.

Το παγκοσμίου εμβέλειας Wellness Center του ξενοδοχείου, είναι ένας προορισμός με exclusive υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε 3,500 τ.μ. χώρου.

Μάλιστα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η υψηλή ζήτηση για τους θαμώνες, ο Όμιλος Διβάνη εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία Pool Pass, με την οποία αποκτά κανείς απεριόριστη πρόσβαση στις πισίνες καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας τους, μαζί με συμμετοχή στα ομαδικά μαθήματα του Fitness Center.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για βιώσιμη ανάπτυξη και μείωση του οικολογικού αποτυπώματός του, ο Όμιλος Διβάνη έχει αναπροσαρμόσει πολλές πτυχές της λειτουργίας του Divani Apollon Palace & Thalasso, μεταξύ των οποίων: χάρτινες συσκευασίες νερού και οργανικά σνακ στα mini bar, ψηφιοποίηση των καταλόγων παντού, σε δωμάτια και εστιατόρια / μπαρ (μέσω QR codes), χρήση μόνο eco-friendly καθαριστικών, τοποθέτηση μεγάλων dispensers στα δωμάτια, κ.ά.

Αναμφίβολα, το Divani Apollon Palace & Thalasso, είτε για long escape είτε για day escape επίσκεψη, με όλα όσα προσφέρει, μπήκε στη λίστα των must-dos αυτού του καλοκαιριού και όχι μόνο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ