ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Education awards 2016: Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής

Education awards 2016: Αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής
Δελτίο τύπου

Πρόσκληση για συμμετοχή στα Education awards 2016 απευθύνει το Mediterranean College, το πρώτο αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας.

EDUCATION AWARDS 2016

CALL FOR ENTRIES

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

  • Είσαι απόφοιτος ιδιωτικού κολλεγίου, Δημοσίου ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή/και Πανεπιστημιακού ιδρύματος του εξωτερικού;
  • Έχεις κορυφαία ακαδημαϊκή επίδοση;
  • Η εργασία σου διακρίνεται για την πρωτοτυπία της;
  • Διαθέτεις ισχυρή προσωπικότητα;

Το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το Mediterranean College, συγκεντρώνει τους καλύτερους τελειόφοιτους και απόφοιτους ιδιωτικών κολλεγίων, Δημόσιων ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού-από το 2014 και μετά- προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίοι (άριστοι) ανάμεσα τους.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα ‪Education Awards 2016.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Οι κατηγορίες βραβείων για τους νικητές, είναι οι ακόλουθες:

· Business

· Marketing

· Computing

· Psychology

· Education

· Engineering

· Tourism

· Sports

· Social media

· Health professions

Οι νικητές της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 σε ειδική τελετή σε μεγάλο Ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκτός από την τιμητική βράβευση, οι κορυφαίοι της εκπαίδευσης θα κερδίσουν μια υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Mediterranean College στον τομέα σπουδών που θα διακριθούν, καθώς επίσης και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

Μεγάλες εταιρίες και σύλλογοι με σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό έργο έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα τα Βραβεία Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων: Πλαίσιο, McCain Foods, Hellenic Motor Museum, Digea, Boussias Communications, MAD, Oriflame, AirfastTickets, Opel, Hewlett-Packard, Makro, Hotel Grande Bretagne / Hotel King George, N.J.V Athens Plaza, Aldemar Hotels, Ison Psychometrica, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ”ΑΤΤΙΚΟΝ”, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Όμιλος Πρίνου, Orange Cruises κ.ά.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα Βραβεία Εκπαίδευσης στηρίζουν τους νέους της χώρας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή της υποψηφιότητάς σας, επισκεφτείτε το www.education-awards.gr

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Education Awards 2016

Μαζί δημιουργούμε Νέα Πρότυπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ