ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη για τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη για τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Εντυπωσιακή η ΡΟΖΕΤ (GB)

Έβδομη νίκη για τον ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία –Κρίθηκε στα τελευταία 200 μέτρα

Εντυπωσιακές αφίξεις και μεγάλα κέρδη επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος. Ο ένας κέρδισε 8.009,42 ευρώ και δύο εισέπραξαν από 4.004,71 ευρώ.

Νίκες για τη ΡΟΖΕΤ (GB) και τον ΟΚΤΟΛΑ (IRE) στη 2η και 4η ιπποδρομία

Εντυπωσιακή επικράτηση στη 2η ιπποδρομία πραγματοποίησε η πρωτοεμφανιζόμενη ΡΟΖΕΤ (GB) που πέτυχε εύκολη νίκη στην κούρσα των 1.100 μέτρων. Η εκπρόσωπος των Kysea Racing προπονείται από την Ιωάννα Καμπίτση και είχε αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη.

Στην 4η ιπποδρομία ο ΟΚΤΟΛΑ (IRE) εκμεταλλεύτηκε την πρωτοπορία που πήρε από την εκκίνηση, και αποκρούοντας τις επιθέσεις που δέχθηκε στα τελευταία μέτρα, κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του. Τον εκπρόσωπο της Scuderia Equus Run Paola και τρόφιμο του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους, οδήγησε στην 4η του νίκη ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία εδώ:

Σε μια δυνατή αναμέτρηση στην τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος, ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (GR) βρέθηκε στην τελευταία θέση μετά την εκκίνηση. Ο εκπρόσωπος των Αστέρια Racing, ιππεύτηκε υποδειγματικά από τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα και πραγματοποιώντας τρομερό φίνις προσπέρασε τους αντιπάλους του στα τελευταία 200 μέτρα της διαδρομής. Για τον 6ετη καθαρόαιμο που προπονείται από τον Γιάννη Μυκονιάτη αυτή ήταν 7η του νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ