ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ταξιδεύουμε στα νησιά και σπάμε το Γκίνες: Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνο - ρεκόρ

Ταξιδεύουμε στα νησιά και σπάμε το Γκίνες: Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνο - ρεκόρ

Η επιλογή του προορισμού μας για τις καλοκαιρινές διακοπές καθορίζεται από πολλούς παράγοντες.

Από τις επιθυμίες μας μέχρι τις οικονομικές μας δυνατότητες, από τον χρόνο μέχρι την παρέα, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Αν θέλουμε όμως να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη, οφείλουμε να εξετάσουμε έναν πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει τα μέγιστα τόσο την πρώτη όσο και την τελευταία «γεύση» των διακοπών μας.

Φυσικά μιλάμε για την πρόσβαση στον προορισμό, που ειδικά όσον αφορά στα νησιά του Αιγαίου έχει μόνο ένα όνομα: SEAJETS.

Όχι μόνο διότι είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, αλλά διότι είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως επιλέγοντας SEAJETS, επιλέγουμε εγκυρότητα, ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών, τρία στοιχεία που κάνουν την εμπειρία του ταξιδιού μας να ξεκινά αμέσως!

Η εταιρεία εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις, αφού τα ταχύπλοά της, που μάλιστα έχουν και εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα, στις καλύτερες τιμές, ξεκινούν από επτά λιμάνια της χώρας: Πειραιάς, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλος, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο. Όσον αφορά στους προορισμούς του Αιγαίου, φυσικά, καλύπτουν τις Κυκλάδες αλλά και άλλα μικρότερα και μεγαλύτερα νησιά.

Ταξίδι με τον πρωταθλητή κόσμου WORLDCHAMPION JET

Είναι σαφές πως είναι άλλη εμπειρία όταν ταξιδεύουμε με το «πλοίο της γραμμής» κι εντελώς διαφορετική όταν το πλοίο αυτό είναι πρωταθλητής κόσμου: Το WORLDCHAMPION JET είναι το ταχύπλοο που έχει κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του και έχει βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς, διαθέτει, δηλαδή, όλα όσα χρειάζονται για να ταξιδεύουμε με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

Το WORLDCHAMPION JET αναχωρεί καθημερινά από τον Πειραιά προς τις Κυκλάδες και τα ρεκόρ του αρκούν για να μας εντυπωσιάσουν και να μας πείσουν πως ποτέ έως τώρα δεν ήταν τόσο κοντά ακόμα και η Σαντορίνη με την Αττική! Έτσι με το ταχύπλοο-πρωταθλητή της SEA JETS φτάνουμε στη Σύρο μέσα σε δύο ώρες ακριβώς, στη Μύκονο σε δύο ώρες και 35 λεπτά, στη Νάξο σε λιγότερο από τρεισήμισι ώρες (3.25’), στην Ίο μόλις σε 4 ώρες και 5 λεπτά, ενώ στη Σαντορίνη βρισκόμαστε από τον Πειραιά σε λιγότερες από πέντε ώρες. Συγκεκριμένα, με τον πρωταθλητή WORLDCHAMPION JET κάνουμε το Πειραιάς – Σαντορίνη σε 4.45’!

Η εμπειρία ξεκινά με την επιβίβαση

Ένα πράγμα μένει να έχουμε υπόψιν μας μόλις επιβιβαστούμε στο WORLDCHAMPION JET: Να προλάβουμε να ζήσουμε όλες τις εμπειρίες που μας προσφέρει στο σύντομο ταξίδι μας! Διότι, στο συγκεκριμένο ταχύπλοο μπορούμε να… εντρυφήσουμε στο ζήτημα της ταχύτητας και να θαυμάσουμε από κοντά ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1!

Βρίσκεται στο κεντρικό αίθριο του πλοίου και πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που πράγματι έχουν τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς είναι η γνήσια Minardi που οδηγούσε ο θρύλος Jos Verstappen. Φυσικά, μια φωτογραφία δίπλα σε αυτό το σπουδαίο έκθεμα μπορεί να αποτελέσει το πρώτο «κλικ» των διακοπών μας – ακόμα και αν παρασυρθούμε από την άνεση του ταξιδιού και δεν προλάβουμε να το θαυμάσουμε στο πρώτο μας ταξίδι, μπορούμε να το αφήσουμε για την επιστροφή, καθώς το συγκεκριμένο μονοθέσιο συνοδεύει το WORLDCHAMPION JET σε όλα τα ταξίδια του.

Επιλέγουμε SEAJETS κι αυτό το καλοκαίρι για ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ώστε να βρισκόμαστε στον αγαπημένο μας προορισμό, στο νησί που επιλέξαμε για να δημιουργήσουμε τις φετινές μας αναμνήσεις, πιο γρήγορα από ποτέ. Αρκεί να φροντίσουμε εγκαίρως και να κλείσουμε τα εισιτήριά μας, είτε online είτε στον ταξιδιωτικό μας πράκτορα, είτε τηλεφωνικώς, άμεσα και με τη σιγουριά της ποιότητας.

Διότι, το WORLDCHAMPION JET και οι υπόλοιποι πρωταθλητές του στόλου της SEAJETS φτάνουν πάντα στην ώρα τους, πάντα στην πρώτη θέση!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.seajets.com, καλέστε στο 210 710 7 710 ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ