ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία LFi - LYOTECH Labs για τη δημιουργία του LFi One, ενός smartphone για Minting Tokens

Συνεργασία LFi - LYOTECH Labs για τη δημιουργία του LFi One, ενός smartphone για Minting Tokens

Οι δύο καινοτόμες εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό προϊόν: το LFi One, ένα smartphone που μπορεί να κάνει mint tokens και να επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ανταμοιβές.

Η LYOTECH LABS είναι μια εταιρεία R&D που ειδικεύεται στον σχεδιασμό προϊόντων λογισμικού και υλικού. Η εταιρεία στοχεύει να θέσει ένα νέο πρότυπο στη σφαίρα της καινοτόμου τεχνολογίας και μεταμορφώνει τη βιομηχανία FinTech με τις υπερσύγχρονες λύσεις της. Πρωταρχικός στόχος της είναι να δημιουργεί και να παρέχει επαναστατικές λύσεις fintech που είναι φιλικές προς τον χρήστη και αφήνουν μια εντύπωση που διαρκεί.

Η LYOTECH LABS δημιουργεί προϊόντα που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Τα προϊόντα αυτά, που είναι προσβάσιμα μέσω smartphones ή smartwatches, βοηθούν τα άτομα να παραμείνουν συνδεδεμένα με τον κόσμο, ενώ ενσωματώνουν καινοτόμα και στοιχεία αιχμής της τεχνολογίας. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει λύσεις φιλοξενίας VPS που παρέχουν στις επιχειρήσεις μια αξιόπιστη και επεκτάσιμη υποδομή για την υποστήριξη της ανάπτυξής τους.

Με ένα αξιοσημείωτο χαρτοφυλάκιο εντυπωσιακών προϊόντων, η LYOTECH LABS κερδίζει σταθερά αναγνώριση ως κορυφαίος καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας, υπερβαίνοντας συνεχώς τα όρια του εφικτού. Η δέσμευση της εταιρείας να παρέχει φιλικές προς το χρήστη λύσεις fintech έχει καθιερώσει τη φήμη της για την αριστεία της.

Τι είναι το LFi;

Το Layered Financial Independence (LFi) είναι ένα πρωτοποριακό αποκεντρωμένο δίκτυο που στοχεύει να φέρει επανάσταση στον τρόπο δημιουργίας πλούτου. Το καινοτόμο οικοσύστημά του βασίζεται σε μια blockchain και μια πλατφόρμα DeFi που καθοδηγείται από την DAO, δημιουργώντας μια βιώσιμη και δίκαιη παγκόσμια οικονομία που επιτρέπει στους χρήστες να επιδιώκουν μια νέα μορφή οικονομικής ελευθερίας και να συμμετέχουν στη δημιουργία ανταμοιβών.

Ο απώτερος στόχος του LFi είναι να εξουσιοδοτήσει τα άτομα να αναλάβουν τον έλεγχο του πλούτου τους, παρέχοντας προσβάσιμες οικονομικές ευκαιρίες μέσω μιας πλατφόρμας με γνώμονα την κοινότητα, αποκεντρωμένη και διαφανή. Εκδημοκρατίζοντας την πρόσβαση σε χρηματοοικονομικούς πόρους, η LFi ελπίζει να ανοίξει το δρόμο προς ένα μέλλον σημαντικής καινοτομίας.

Το οικοσύστημα LFi είναι δομημένο σε τρία επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει Blockchain και Token, το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από Internet of People και Hardware και το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει μια ποικιλία αποκεντρωμένων εφαρμογών.

LYOTECH LABS x LFi

Το smartphone LFi One υποστηρίζει μια εφαρμογή minting που επιτρέπει στους χρήστες να επικυρώνουν πληροφορίες, να δημιουργούν νέα blocks και να καταγράφουν δεδομένα στο blockchain κάνοντας mint tokens crypto. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές διαδικασίες minting που απαιτούν υλικό υψηλής ισχύος, η LFi έχει ενσωματώσει αυτήν την τεχνολογία στη συμπαγή συσκευή LFi One, επιτρέποντας στους χρήστες να κόβουν μάρκες εύκολα χωρίς να ρυθμίζουν υλικό στο σπίτι.

Επιπλέον, οι επικυρωτές στην πλατφόρμα LFi μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, το smartphone LFi One δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας και διαχείρισης εργασιών, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα μέσο για τη δημιουργία πλούτου μέσω minting crypto.

Δικτυακοί τόποι:

https://lfi.io/
https://t.me/lfiofficial
https://twitter.com/LFioff
https://www.instagram.com/lfioffic/?next=%2F

ΔΗΜΟΦΙΛΗ