«Δεν έχουμε σχέση με την MAMIDOIL–JETOIL Α.Ε.»
Καμία εταιρική ή επιχειρηματική σχέση με την εταιρεία MAMIDOIL–JETOIL Α.Ε. δεν έχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUE GR AE, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι τουριστικές επιχειρήσεις Ι. Μαμιδάκη BLUE GR AE, ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Αθηναΐς», το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη και οι Τζίνα και Μαριλένα Μαμιδάκη της οικογένειας Γεωργίου Μαμιδάκη, ιδρυτή του Ομίλου Πετρελαιοειδών Γ. Μαμιδάκη & ΣΙΑ ΑΕΠ, με σημερινή ανακοίνωση γνωστοποιούν ότι δεν έχουν εταιρική ή επιχειρηματική σχέση ή οποιαδήποτε συνεργασία με την εταιρεία MAMIDOIL–JETOIL Α.Ε.
Επίσης εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη δοκιμαζόμενη επιχείρηση και το προσωπικό της και τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος Κυριάκου Μαμιδάκη.
Διαβάστε ακόμη:
Αυτοκτονία Μαμιδάκη: το τελευταίο τηλεφώνημα και το λευκό χαρτί
Κυριάκος Μαμιδάκης: Πώς ήρθε το τέλος
Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης - πώς έφτασε στο σημείο να τραβήξει τη σκανδάλη
Μόσχα κατά Ουάσινγκτον: «Πειρατεία και ληστεία» ο αποκλεισμός της Βενεζουέλας
16:57
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη σε εφημερεύοντα νοσοκομεία – Κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους
16:40
«Αργή αλλά σταθερή πρόοδο» στις ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας βλέπει η Μόσχα
16:27
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02