ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Akuo Energy: Δωρεά 110.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Akuo Energy: Δωρεά 110.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Akuo Energy Ελλάδος

Στην δωρεά συνολικά 110.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού 1,5 λίτρου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας προχώρησε η εταιρεία Akuo Energy Ελλάδας, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «ανταποκρινόμενη άμεσα στην τεράστια έλλειψη πόσιμου νερού, παρέδωσε 110.000 φιάλες 1,5 λίτρου εμφιαλωμένου νερού για την άμεση χορήγηση στους πληγέντες.

Από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, όπου έφτασαν και οι επτά νταλίκες με το εμφιαλωμένο νερό, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν συνεχείς παραδόσεις νερού, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας μας κ. Κώστα Ανδριοσόπουλου».

Η διανομή του νερού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και κάτω από τον συντονισμό της Περιφέρειας στο Κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης καθώς και στις περιοχές του Παλαμά και των Φαρσάλων.

«Κινητοποιηθήκαμε άμεσα για την συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας εμφιαλωμένου νερού, είδος πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Η Εταιρεία μας, και το προσωπικό της, συμπαραστέκονται, ηθικά αλλά και πρακτικά στις δοκιμασμένες τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας από την πρωτοφανή θεομηνία», τόνισε επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κώστας Ανδριοσόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ