ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ford Σφακιανάκης: μεγάλος χορηγός στο 1ο TRIMORE Syros Triathlon

Ford Σφακιανάκης: μεγάλος χορηγός στο 1ο TRIMORE Syros Triathlon

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ford Σφακιανάκης ήταν ο επίσημος χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης Trimore Triathlon που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αξιοσημείωτη συμμετοχή στη Σύρο, στις 10, 11 και 12 Ιουνίου.

Η Ford Σφακιανάκης ανανέωσε και φέτος την παρουσία της στην κατηγορία των Επίσημων Χορηγών της εκδήλωσης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική αξία της ιδέας.

Στο τριήμερο event 1ο TRIMORE Syros Triathlon, περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι που προσήλθαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων όπως αγώνα κολύμβησης (750 μ.) στο πρώτο λιμάνι της Ελλάδας, αγώνα ποδηλασίας 20 χλμ. στην παραλία κατά μήκος του λιμανιού, αγώνα δρόμου 5 χλμ. στα γραφικά σοκάκια της Σύρου, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 5 χλμ. εντός της πόλης, τρίαθλο και «κολύμπι μετ' εμποδίων» για παιδιά.

Οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την καταπληκτική FORD MUSTANG και το νέο FORD ECOSPORT!

ford siros

Ήταν ένα μοναδικό αθλητικό δρώμενο συνδυασμένο απόλυτα με την τεχνογνωσία και το όραμα της Ford!

Στηρίζοντας στην πράξη δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και διαφημίζουν τη χώρα στο εξωτερικό και ενισχύοντας έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Σύρου στον τομέα του τουρισμού, η Ford Σφακιανάκης στάθηκε αρωγός, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή, δυναμική εμπειρία και οδηγική ευχαρίστηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ