ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλεια με πρόσωπο, από τη NÕS: Η ασφάλεια στα μέτρα σου

Ασφάλεια με πρόσωπο, από τη NÕS: Η ασφάλεια στα μέτρα σου

Οι συνθήκες ζωής αλλά και οι απαιτήσεις μας εξελίσσονται διαρκώς. Κάποιοι, ενδεχομένως, σχεδιάζουν να κάνουν οικογένεια ή να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Όπως είναι φυσικό, τέτοιου είδους αποφάσεις επιβάλλουν την αναθεώρηση των ασφαλιστικών αναγκών τους και την εύρεση των κατάλληλων λύσεων, ώστε να διασφαλιστούν τα μελλοντικά τους σχέδια στο έπακρο. Ποια, όμως ασφαλιστικά προγράμματα είναι τα καταλληλότερα;

Σήμερα, η επιλογή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σπουδαιότητα και σημασία. Με τον αυξανόμενο αριθμό ασφαλιστικών προϊόντων και παρόχων, μπορεί να γίνει δύσκολο να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για εσάς. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τους στόχους σας, ώστε να διαλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που θα προστατεύσουν εσάς, την οικογένεια, αλλά και την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, "ασφάλεια με πρόσωπο" σημαίνει προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προγράμματα, συμβατά με τον προϋπολογισμό σας, που προσφέρουν τις πιο προσιτές και σίγουρες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η αξιοπιστία αυτών των λύσεων έγκειται φυσικά στο να διασφαλίζουν πως θα λάβετε τα δικαιώματα που σας αναλογούν.

Η NÕS στελεχώνει αξιόπιστους συνεργάτες για την ασφάλιση όλων

Η NÕS Insurance Services, με περισσότερους από 2000 πράκτορες αφοσιωμένους στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης, βρίσκεται σε κάθε μέρος της Ελλάδας και αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Προσφέρει εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις με διαφάνεια, αμεσότητα και πάνω απ' όλα αποτελεσματικότητα. Η έμπειρη ομάδα των επαγγελματιών της παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ιδιωτικής ασφάλισης και ασφάλισης επιχειρήσεων, προσαρμοσμένο πάντα στο δικό σας πλάνο. Με τη NÕS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν πλήρως, με σεβασμό και προσοχή.

Η ποικιλία προϊόντων της NÕS καλύπτει κάθε ανάγκη σε ασφάλιση

Με μια σειρά ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, η NÕS Insurance Services, κυριαρχεί στον ασφαλιστικό τομέα με:

  • Εκσυγχρονισμένο και διαρκώς αναπτυσσόμενο Σύστημα Μηχανογράφησης (In-House) αλλά και σύγχρονη οργανωτική δομή για άμεση εξυπηρέτηση.
  • Σύγχρονο και φιλικό εταιρικό portal, που προσφέρει στους συνεργάτες της ταχύτατη επικοινωνία και εύκολη διαχείριση.
  • Συνεχή προσαρμογή στις εξελίξεις του ασφαλιστικού κλάδου και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών. Η ευελιξία και η ταχύτητα αποτελούν πρωταρχικές αρετές της εταιρείας, καθώς η NÕS εξυπηρετεί και αποζημιώνει άμεσα σε περίπτωση ζημίας.
  • Αποτελεσματική επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες, καθώς διαθέτει 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με τμήματα που λειτουργούν καθημερινά από τις 08:30 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00, παρέχοντας ταχεία υποστήριξη.
  • Καίριες συνεργασίες με περισσότερα από 750 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας γρήγορη εξυπηρέτηση και ταχεία αποζημίωση στους παθόντες πελάτες.

Με απόλυτο σεβασμό και ήθος στον συνεργάτη, στον πελάτη αλλά και στον εργαζόμενο, καθώς και ακεραιότητα σε κάθε της συνεργασία, η NÕS Insurance Services είναι σήμερα συνώνυμο της ασφαλούς επιλογής: ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής που εμπιστεύονται περισσότεροι από 300.000 πελάτες. Με τις ειδικά προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις και τα προϊόντα της NÕS Insurance Services, θα βρείτε κι εσείς την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής με θάρρος και αισιοδοξία.