ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Linea: Ο σχεδιασμός μιας τέλειας γραμμής

Linea: Ο σχεδιασμός μιας τέλειας γραμμής

Η Vimar, η ιταλική εταιρεία, που ανελλιπώς κάνει την διαφορά από το 1945 σε παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων για τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας, εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με την νέα πρότασή της, με τίτλο Linea.

Μια νέα σειρά διακοπτών με πρωτότυπο και κομψό σχεδιασμό που συνδυάζει τη λιτότητα της εκλεπτυσμένης αισθητικής με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Με τη σειρά Linea, η καινοτομία συναντά την παράδοση χάρη στα πολυάριθμα κατατεθειμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Ο μοναδικός σχεδιασμός της σειράς LInea βασίζεται στην απαλή καμπύλη των πλήκτρων που δίνουν μια μοναδική αίσθηση αφής αλλά και στην απόλυτη επίπεδη επιφάνεια αξονικού διακόπτη. Η σειρά Linea προσφέρει πλαίσια που αναδεικνύουν με διακριτικό στυλ κάθε χώρο, με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών, μεταξύ των οποίων πλαίσια από κράμα ψευδάργυρου-τιτανίου για φινιρίσματα PVD υψηλής οικολογικής απόδοσης με πολύτιμο και περιβαλλοντικά βιώσιμο μεταλλικό εφέ.

Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε, αναλόγως για σπίτι ή επιχείρηση, άριστους συνδυασμούς ανάμεσα στο λευκό, χρώμα που συνοδεύει απλούς και ανοιχτούς χώρους, είτε στο χρώμα canvas με ζεστούς και φυσικούς τόνους ή στο εκπληκτικό μαύρο χρώμα που εμπνέεται από ορυκτά υλικά, κατάλληλο για χώρους με αποφασιστικό χαρακτήρα. Επιπλέον προτέρημα ο οπίσθιος, διακριτικός, φωτισμός την νύχτα που σας επιτρέπει τον εντοπισμό του.

Φυσικά από τους διακόπτες της σειράς Linea δεν θα μπορούσε να λείπει η τεχνολογία που θα επιτρέψει την ένταξη τους σε ένα smart home. Μέσω του συστήματος View Wireless έχετε τα πάντα υπό έλεγχο μέσω εφαρμογής ή φωνητικών εντολών, ακόμα και για διαχείριση εξ αποστάσεως. Οι διακόπτες Linea, μέσω του View Wireless περιλαμβάνουν φώτα, ρολά και ρύθμιση θερμοκρασίας κάθε δωματίου.

Η σειρά διακοπτών Linea είναι η ιδανική επιλογή για να καλύψετε τόσο τις ανάγκες σας και παράλληλα να έχετε μοντέρνο design στο χώρο σας. Επιλέξετε ανάμεσα σε 3 χρώματα (λευκό, canvas, μαύρο) και σε 4 κατηγορίες πλαισίων (total look, reflex, τεχνοπολυμερές χρωματιστό & μέταλλα PVD).


Μάθετε περισσότερα στο δίκτυο VIMAR HELLAS

ΕΔΡΑ & SHOWROOM ΑΘΗΝΑΣ: Σωρού 7 Μαρούσι, Τ.Κ. 151 25 Τηλ.: 210 6196440

SHOWROOM ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Θ. Σοφούλη 2Α, Τ.Κ. 546 46, Ντεπώ Θεσ/νίκης Τηλ.: 2310 472027

SHOWROOM ΚΡΗΤΗΣ: Λεωφ. Παπαναστασίου 50, Τ.Κ. 713 06 Τηλ.: 2810 221983