ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά στο car leasing σήμερα

Οι υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά στο car leasing σήμερα

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση που αποσκοπεί στην περαιτέρω εξέλιξή της, γνωρίζει πως η εξυπηρέτηση των πελατών είναι καθοριστικής σημασίας, μιας και αποτελεί πολύ περισσότερα από μία απλή παροχή υποστήριξης στους πελάτες της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός πως η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, το ευρέως γνωστό στον επιχειρηματικό και όχι μόνο «κόσμο», Customer Service, έχει να κάνει με την αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα σε μία επιχείρηση και τους πελάτες της.

Οι σημερινές εταιρείες λοιπόν, πρέπει να εξετάζουν σε καθημερινή βάση, όλες τις αλληλεπιδράσεις που έχει ένας πελάτης με την εταιρεία τους, διαδικτυακά και προσωπικά. Πρόκειται για το λεγόμενο customer journey, που αφορά στη συνολική εμπειρία των πελατών, με βάση όχι μόνο την εξυπηρέτηση και την επίλυση προβλημάτων, αλλά και την επιτυχία, τη συνολικότερη εμπειρία και φροντίδα.

Ειδικά μέσα στη σύγχρονη ανταγωνιστική κοινωνία, όπου όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και λειτουργίες, το στοιχείο που θα κάνει μία επιχείρηση να ξεχωρίσει και να γίνει η «Νο1» επιλογή, δεν είναι άλλο από τις ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με το κοινό της, σε όλες τις μορφές επικοινωνίας. Όπως συμβαίνει σε κάθε τομέα άλλωστε, έτσι και στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών για μία επιχείρηση, υπάρχουν κανόνες, που σκοπό έχουν να αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σας.

Μία εταιρεία που συνδυάζει όλους τους κανόνες σωστής εξυπηρέτησης πελατών

Εάν υπάρχει ένα «πρότυπο» παράδειγμα εταιρείας, που να προσφέρει υπηρεσίες, οι οποίες υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών της, δεν είναι άλλη από τη LeasePlan, που σε σύγκριση με άλλες leasing εταιρείες, παρέχει υψηλή ποιότητα customer service και μία ευρεία ποικιλία προσφερόμενων υπηρεσιών σε leasing αυτοκινήτων. Κάπως έτσι, η LeasePlan είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να διευκολύνετε και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.

Οι τέσσερις κανόνες που κάνουν μία επιχείρηση τη «Νο1» επιλογή

#1 Ακούμε και κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας

Εάν υπήρχε ένας «δεκάλογος» της σωστής εξυπηρέτησης πελατών, τότε σίγουρα πάνω-πάνω στη λίστα θα ήταν το ζήτημα της κατανόησης από την πλευρά της εκάστοτε επιχείρησης προς τους πελάτες της. Διότι, το να αισθάνεται ένας πελάτης πως όλα όσα ζητάει βρίσκουν ανταπόκριση, είναι ένα πολύ βασικό κίνητρο έτσι ώστε να επιλέγει τη συγκεκριμένη εταιρεία ξανά και ξανά.

#2 Εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα τους πελάτες μας

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, το ζήτημα της άμεσης ανταπόκρισης είναι το Α και το Ω. Πλέον άλλωστε, οι πελάτες μίας επιχείρησης δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου, έτσι ώστε να αναμένουν με τις ώρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σωστά. Για αυτό, όταν μία επιχείρηση έχει επενδύσει στο να παρέχει στους πελάτες της, όχι μόνο σωστή αλλά και γρήγορη εξυπηρέτηση, αυτό είναι σίγουρα κάτι που την ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της.

#3 Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με ευγένεια

Μπορεί το να είναι κάθε υπάλληλος μίας επιχείρησης καθημερινά χαρούμενος να μην είναι πάντα εφικτό, ωστόσο εκείνο που είναι απαραίτητο για όποιον εργάζεται στον τομέα του customer service είναι η καλή διάθεση και η ευγένεια. Ο λόγος είναι πως ένας ευγενής υπάλληλος δημιουργεί πάντα μία θετική εντύπωση στους πελάτες, έτσι ώστε να χτίζουν μία «γέφυρα» εμπιστοσύνης για μακροπρόθεσμη συνεργασία.

#4 Παρέχουμε λύσεις στα προβλήματα των πελατών μας

Αν μη τι άλλο, η σωστή επικοινωνία μίας επιχείρησης με τους πελάτες της φαίνεται τη στιγμή που θα παρουσιαστεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. Εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή, μία επιχείρηση θα δείξει πόσο προετοιμασμένη είναι για να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό άλλωστε, δείχνει την αφοσίωση που έχει προς τους πελάτες της αλλά και την επιθυμία της να διατηρεί εξαιρετική την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Για εσάς λοιπόν που αναζητάτε μία εταιρεία που ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες και δίνει σημασία στην ανθρώπινη πλευρά των πελατών της, μέσα από εναλλακτικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε από τις καθημερινές σας μετακινήσεις, επιλέγοντας τη LeasePlan.

Η πρώτη εταιρεία που σύστησε στο κοινό τον όρο car leasing είναι πλέον πιο ανανεωμένη από ποτέ και προσφέρει μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων: Αυτοκίνητα πόλης, επαγγελματικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά οχήματα, SUV - με special deals, τα οποία είναι διαθέσιμα με προνομιακούς όρους μηνιαίας μίσθωσης, ετοιμοπαράδοτα και χωρίς προκαταβολή.

Προσιτά σε όλους, αναβαθμίζουν τις καθημερινές μετακινήσεις, με λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες καθενός ξεχωριστά!