ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορυφαίες Διακρίσεις για τη GSK Ελλάδος στα Healthcare Business Awards 2023

Κορυφαίες Διακρίσεις για τη GSK Ελλάδος στα Healthcare Business Awards 2023
GSK/Δελτίο Τύπου

Τέσσερις πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η GSK Ελλάδος, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των Healthcare Business Awards 2023, η οποία έλαβε χώρα στις 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens.

Συγκεκριμένα, η GSK απέσπασε:

  • Platinum & Gold βραβείο για την ανάπτυξη εμβολίου που αφορά σε ένα σοβαρό λοιμώδες νόσημα που μπορεί να έχει σοβαρές και μακροχρόνιες επιπλοκές.
  • Gold βραβείο για την συμβολή της στην απασχόληση στην Ελλάδα και την πρωτοποριακή εταιρική της "Ahead Together" κουλτούρα, η οποία έχει στόχο την σταθερή ενίσχυση της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της διαφορετικότητας του ανθρώπινου δυναμικού της.
  • Silver βραβείο για την Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης "MHNιγγίτιδα Β”, μιας εκστρατείας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της χώρας και ιδιαίτερα των γονέων, σχετικά με τη νόσο, παροτρύνοντας τους να συμβουλευθούν τον παιδίατρο τους.

Τα βραβεία παρέλαβε ομάδα εκπροσώπων της GSK Ελλάδος, αποτελούμενη από τον κ. Ηλία Λένα – Εμπορικό Διευθυντή Εμβολίων Ενηλίκων, την κα Αγγελική Βασιλάτου – HR Head GSK Greece & Czech Republic, τον κ. Μάριο Μερτζάνη – Τherapy Leader, την κα Βασίλεια Παπαγιαννοπούλου – Διευθύντρια Government Affairs & Market Access και τον κ. Άρη Μοίρα – Communications Manager.

Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Ο κ. Antonino Biroccio, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της GSK Ελλάδος, δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις τέσσερις βραβεύσεις που λάβαμε στα Healthcare Business Awards 2023 καθώς αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς αφοσίωσης μας στην καινοτομία και τους ανθρώπους μας. H σκληρή δουλειά, η ασθενοκεντρική μας προσέγγιση και η προσήλωση όλης της ομάδας της GSK Ελλάδος, είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μας. Συνεχίζουμε, με υπευθυνότητα, την αποστολή μας να αναπτύξουμε νέα καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια με τρόπους που είναι ταχύτεροι, πιο αποτελεσματικοί και πιο προβλέψιμοι, ώστε να ξεπεράσουμε τις ασθένειες μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ