ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday στο δικό σου… Πλαίσιο!

Black Friday στο δικό σου… Πλαίσιο!

Είσαι έτοιμος για το μεγαλύτερο πάρτι προσφορών του χρόνου; Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη δική σου Black Friday.

Η Black Friday, η ημέρα των πιο μεγάλων προσφορών, πλησιάζει! Η ώρα για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις έξυπνες αγορές που θα κάνεις στις χαμηλότερες τιμές που θα βρεις έφτασε. Μην αργείς. Ξεκίνα τώρα την προετοιμασία και επωφελήσου με όλα τα hot Black Friday Deals που θα βρεις στο δικό σου… Πλαίσιο!

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η φετινή Black Friday πέφτει στις 24 Νοεμβρίου 2023. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πρόκειται για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Σημείωσε καλά την ημερομηνία διότι αφενός είναι καλό να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή και αφετέρου δεν νομίζουμε να θέλει κάποιος να χάσει τις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς!

Και η φετινή Black Friday είναι κάπως… ιδιαίτερη, καθώς είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που διανύουμε χωρίς να έχουν προηγηθεί οι εδώ και πολλά έτη καθιερωμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι πρόκειται για την πρώτη ημέρα εκπτώσεων μετά τις καλοκαιρινές και πριν την χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Πώς και πότε όμως ξεκίνησε η Black Friday;

Αν τυχόν δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι σου, η Black Friday φέρεται να έχει τις ρίζες της στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, αν και υπάρχουν αρκετές ιστορίες για το πότε και πώς άρχισε, φαίνεται ότι ξεκίνησε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και ταυτίστηκε με την πρώτη ημέρα έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων.

Γιατί όμως «μαύρη» και όχι «λευκή» ή άλλο χρώμα; Εδώ, είναι κάτι απλό. Λέγεται πως τη δεκαετία που πρωτοξεκίνησε να υφίσταται σαν θεσμός η Black Friday, όλα τα έγγραφα ήταν χειρόγραφα. Αυτό ακριβώς συνέβαινε και με τα λογιστικά φύλλα. Έτσι, τα στοιχεία στους ισολογισμούς καταγράφονταν με κόκκινο και μαύρο χρώμα. Το κόκκινο χρησιμοποιούνταν για τις ημέρες που έκλειναν με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων ενώ το μαύρο για τις ημέρες με θετικό. Όταν λοιπόν παρατηρήθηκε ότι εκείνη την ημέρα όλα ήταν στο… μαύρο φέρεται να της αποδόθηκε και ο χαρακτηρισμός black. Ας επιστρέψουμε όμως στο… φετινό σου κυνήγι!

Τι να περιμένεις φέτος

Η Πλαίσιο Black Friday αναμένεται και φέτος να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αγορές σε αρκετά χαμηλές τιμές. Αν και εξυπακούεται, έχε στο νου σου ότι οι Black Friday τιμές θα ισχύουν για όλα τα καταστήματα Πλαίσιο και το plaisio.gr. Εννοείται φυσικά ότι μπορείς να παραγγείλεις ό,τι επιθυμείς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης. Τώρα τι θα προτιμήσεις είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή. Εάν θέλεις να δεις ένα προϊόν από κοντά τότε το ιδανικότερο είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα. Εάν πάλι έχεις ήδη στη wishlist σου το προϊόν και αναμένεις την Black Friday τιμή του, τότε με το που τη δεις δεν έχεις παρά να το βάλεις στο online καλάθι σου και να το έχεις άμεσα στην πόρτα σου!

Ετοιμάσου να βρεις και φέτος τρομερά Black Friday Deals σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας. Από top τιμές σε smartphones, τηλεοράσεις, desktops και laptops μέχρι κορυφαίες προσφορές σε κλιματιστικά, κουζίνες, ψυγεία και διάφορες άλλες οικιακές συσκευές, ο δρόμος των μεγάλων εκπτώσεων είναι ένας.

Μην ξεχνάς ότι πέρα των καλύτερων τιμών μπορείς να επωφεληθείς συνδυαστικά και άλλων υπηρεσιών. Πάμε να δούμε ορισμένες.

  • Παράδοση την επόμενη ημέρα & Live Order Tracking

Όλα γίνονται με βάση τις δικές σου ανάγκες. Η παραγγελία ετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα και το πακέτο σου θα φτάσει στην πόρτα σου άμεσα και με ασφάλεια την επόμενη ημέρα. Καθ΄όλη τη διάρκεια της εξέλιξης της παραγγελίας σου μπορείς να δεις live που βρίσκεται το πακέτο σου. Πιο συγκεκριμένα, θα λάβεις ένα SMS το προηγούμενο βράδυ με το δίωρο παράθυρο παράδοσης της παραγγελίας σου καθώς και το link παρακολούθησής της.

Την επόμενη μέρα το πρωί, λαμβάνεις SMS με την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης ενώ παράλληλα ενεργοποιείται και το link για να παρακολουθείς live την πορεία της παραγγελίας σου. Τριάντα λεπτά πριν φτάσει το πακέτο σου στην πόρτα σου, θα λάβεις σχετικό ενημερωτικό SMS. Σε περίπτωση απροόπτου γεγονότος θα ενημερωθείς τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα νωρίτερα.

  • Πληρωμή ΔΙΑ 4

Ο νέος τρόπος πληρωμής που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εύκολα αυτό που θέλεις. Τα πράγματα είναι απλά. Αγοράζεις ό,τι έχεις βάλει στο μάτι και πληρώνεις αργότερα σε 4 άτοκες μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με πιο απλά λόγια, επιλέγεις ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις από 40€ έως και 1.000€. Στην επιλογή πληρωμής διαλέγεις το ΔΙΑ 4 και ξεκινάς την πληρωμή των 4 ατόκων μηνιαίων δόσεων τη στιγμή της αγοράς. Δεν χρειάζεσαι πιστωτική. Χρειάζεται όμως να είσαι από 18 ετών έως και 72 κατά τη λήξη του Πλαίσιο ΔΙΑ 4. Μην ξεχάσεις να έχεις απάνω σου και την ταυτότητά σου.

  • Δόσεις χωρίς κάρτα

Με το πρόγραμμα μήνα-μήνα μπορείς να αποκτήσεις με δόσεις ό,τι θέλεις από ένα κατάστημα Πλαίσιο ή από την άνεση του καναπέ σου. Δεν χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα. Όλα θα γίνουν και εύκολα και γρήγορα. Εάν είσαι επαγγελματίας μπορείς να επιλέξεις τιμολόγιο ενώ φυσικά υπάρχει και η επιλογή της απόδειξης.

  • Πλαίσιο υπηρεσίες

Κάθε συσκευή θέλει τον τρόπο της και εμείς ξέρουμε ποιος είναι ακριβώς. Σου παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε κατηγορία προϊόντος. Σε εξυπηρετούμε μέσω των 24 Service Points μας, του 24/7 Chat, της Δωρεάν τηλεφωνικής υποστήριξης, της υπηρεσίας Pick & Repair ενώ μπορείς να επιλέξεις και service στο χώρο σου αλλά και να παρακολουθείς την πορεία της επισκευής. Είμαστε εδώ για κάθε σου ανάγκη.