ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

efood: Ειδικές προσφορές σε πάνω από 1000 επώνυμα προϊόντα του efood market, για τον Νοέμβριο

efood: Ειδικές προσφορές σε πάνω από 1000 επώνυμα προϊόντα του efood market, για τον Νοέμβριο

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα,  παρέχει στους χρήστες του μια σειρά από προσφορές, σημαντικές για την καθημερινότητά τους, αποσκοπώντας στο να παραμείνει μια προσιτή οικονομικά πλατφόρμα για όλους τους καταναλωτές.

Για τον Νοέμβριο, το efood δημιούργησε τα Mega Deals, με περισσότερες από 1.000 προσφορές, μειωμένες τιμές, επιλογές 1+1, σε όλες τις κατηγορίες του efood market, με στόχο να απολαμβάνουν οι χρήστες του, τα αγαπημένα τους προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τα Mega Deals, μέσα από το efood market και αφορούν σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων όπως, χυμούς & αναψυκτικά, ψωμί & αρτοποιήματα, snacks, μπίρες, ποτά & κρασιά, γαλακτοκομικά, παγωτά, καθαριότητα & είδη σπιτιού, κρέατα, αλλαντικά & αυγά, τυποποιημένα τρόφιμα, προσωπική φροντίδα & βρεφικά, έτοιμα γεύματα & λαχανικά. Τα Mega Deals είναι διαθέσιμα από την 1η έως τις 28 Νοεμβρίου, με τις προσφορές, να ισχύουν για μια εβδομάδα, και να ανανεώνονται κάθε Τετάρτη.

Το efood προσπαθεί να δημιουργεί συνεχώς δυνατότητες στους καταναλωτές, για επιλογές χαμηλού κόστους, παρέχοντας προσφορές, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως τα breakfast deals, την προσφορά ‘1+1’, το ειδικό φίλτρο, με το οποίο οι χρήστες του αποκτούν πρόσβαση σε προσφορές κάτω των 5€ και το επιτυχημένο πρόγραμμα Rubies, με προσφορές και χρηματικά κουπόνια για μελλοντικές παραγγελίες από τα καταστήματα που παραγγέλνουν πιο συχνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ