ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια για να ξεχωρίζεις στη δουλειά;

Χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια για να ξεχωρίζεις στη δουλειά;

«Η ζωή δεν είναι πρόβα. Η κάθε μέρα είναι πρεμιέρα». Αντέχεις να παίζεις κάθε μέρα σαν ένας πρωταγωνιστής που στέκεται για πρώτη φορά στο σανίδι; Ή μήπως χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια όταν δουλεύεις σκληρά και η καρδιά σου χτυπάει σε έντονους ρυθμούς; Πόσο συγκεντρωμένος είσαι στο στόχο σου;

Οι καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις απαιτούν... δυνάμεις για να τα βγάζεις πέρα. Όταν προσπερνάς τις δυσκολίες και διψάς για ζωή, τότε χρειάζεσαι Superfoods Ιπποφαές.

Το Superfoods Ιπποφαές είναι ο πολυτιμότερος παίκτης στις υπερτροφές με 190 βιοενεργά συστατικά, συμπυκνωμένα μέσα σε μία μικρή μαλακή κάψουλα που αντιστοιχεί σε 400 καρπούς. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα ω-3, ω-6, ω-9, βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Το Superfoods Ιπποφαές είναι ένα μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που σου χαρίζει ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και ευεξία.

Πώς το καταναλώνεις;

Πρόκειται για μία μαλακή κάψουλα που μπορείς να λάβεις μία φορά μέσα την ημέρα. Το έλαιο ιπποφαούς, που περιέχουν οι κάψουλες Ιπποφαές Eubias™, προκύπτει με ειδική επεξεργασία εκχύλισης, που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για την πολυβιταμίνη της φύσης, που είναι ικανή να σου δώσει συμπυκνωμένη δύναμη, για να σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις στη δουλειά σου και να ανταπεξέλθεις στο έντονο πρόγραμμα σου.

Μάθε πώς παίζει κάθε δυνατός «παίκτης»:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ