Εθνικό Λαχείο: Την Τετάρτη η πρώτη κλήρωση για την τελευταία έκδοση του 2023
Το εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ, καθώς και πολλά ενδιάμεσα κέρδη με μόλις 4 ανανεώσεις, διεκδικούν οι παίκτες του Εθνικού Λαχείου με τους λαχνούς της 262ης έκδοσης, η οποία είναι και η τελευταία για το 2023.
Οι κληρώσεις της νέας έκδοσης ξεκινούν την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, με τους λαχνούς του παιχνιδιού να είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στους πλανόδιους πωλητές όλης της χώρας.
Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ της προηγούμενης έκδοσης μοιράστηκαν δύο τυχεροί στη Ναύπακτο και στην Αμφιλοχία, οι οποίοι προμηθευτήκαν τις τυχερές πεντάδες από λαχειοπώλη στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και κέρδισαν από 500.000 ευρώ.
Οι κληρώσεις
Το πρόγραμμα των κληρώσεων για την 262η έκδοση έχει ως εξής:
- Α’ Κλήρωση: 15 – 16 Νοεμβρίου
- Β’ Κλήρωση: 28 – 29 Νοεμβρίου
- Γ’ Κλήρωση: 06 – 07 – 08 Δεκεμβρίου
- Δ’ Κλήρωση:1 8 – 19 – 20 – 21 – 22– 27 – 28 – 29 Δεκεμβρίου
Οι ανανεώσεις
Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται υπο-κληρώσεις με ενδιάμεσα έπαθλα, στις οποίες αναδεικνύονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που απομένουν μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, στην οποία κληρώνεται ο μεγάλος λαχνός του 1.000.000 ευρώ.
Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Προμηθεύεται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Έτσι, μπορεί ο καθένας με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του πρώτου λαχνού.
Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ, ενώ η αξία του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4 ευρώ.
Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετά από μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο που θα παραλάμβανε μαθητές (pics)
09:02
Βολές Αραγτσί κατά Μακρόν γιατί δεν καταδίκασε τις επιθέσεις Ισραήλ και ΗΠΑ
08:55
Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας
08:50
Συναγερμός στην Ουάσινγκτον: Drones εντοπίστηκαν πάνω από τη βάση όπου διαμένουν Ρούμπιο και Χέγκσεθ
08:43