ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Tιμά την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού σε Αθήνα και Λουτράκι

Motor Oil: Tιμά την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού σε Αθήνα και Λουτράκι

Tο σημαντικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» υποστηρίζει ο 'Όμιλος Motor Oil, ο οποίος με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου τιμά την μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο έργο του Συλλόγου

Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στην ομπρέλα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», ενός προγράμματος συνεισφοράς, μέσω του οποίου ο Όμιλος σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, στέλνοντας ένα ουσιαστικό μήνυμα , γεμάτο Ελπίδα.

Συγκεκριμένα, στις 5 Δεκεμβρίου, η πολυσύχναστη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό και ώρες 09.00 – 19.00, και η Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι και ώρες 09.00 – 19.00, θα φιλοξενούν τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τις ομάδες εθελοντών του Συλλόγου και του Ομίλου Motor Oil.

Τα περίπτερα αυτά, ένα εκ των οποίων θα φιλοξενηθεί και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Motor Oil στην Αθήνα, θα λειτουργήσουν ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και ως σημεία εγγραφής νέων δοτών.

Την ημέρα αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και όσοι το επιθυμούν να δώσουν στοματικό επίχρισμα (σάλιο), να συμπληρώσουν την αίτηση του συλλόγου και έτσι να εγγραφούν στην παγκόσμια και εγχώρια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το μεγάλο αυτό βήμα ζωής μπορεί ενδεχομένως να σώσει τη ζωή ενός ασθενούς που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα. Ταυτόχρονα, μέσω αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών μέσα από εκπαιδευτικό υλικό ώστε να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η προσφορά ζωής για όσους έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου:

«Με τη δύναμη της Ενέργειας, ο Όμιλος Motor Oil φροντίζει διαχρονικά για το κοινό μας Μέλλον. Ένα μέλλον που βασίζεται στην ευθύνη και την προσφορά και οφείλει να συμπορεύεται με την κατανόηση, την εκτίμηση, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη συνέχεια, τη σταθερότητα. Η Motor Oil, λοιπόν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσκαλεί όσες και όσους το επιθυμούν στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό, και στην Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι, ώρες 09.00 – 19.00, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ένα σπουδαία μήνυμα: Δώσε ΕΛΠΙΔΑ, Δώσε ΖΩΗ, γίνε εθελοντής δότης Μυελού των Οστών!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ