ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CEO Seneca Medical Group στο CNN Greece: Δεν είναι ταμπού η μεταμόσχευση μαλλιών

CEO Seneca Medical Group στο CNN Greece: Δεν είναι ταμπού η μεταμόσχευση μαλλιών

Για το πώς η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να είναι σημαντικό κεφάλαιο στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα, μίλησε στο CNN Greece, ο CEO της Seneca Medical Group, κ. Γιώργος Κοτταρίδης.

Η Seneca Medical Group είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος οργανισμός στην Ευρώπη στη μεταμόσχευση μαλλιών, με σημαντικές κλινικές σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα, μάλιστα, πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό η νέα κλινική του Ομίλου στην Αθήνα, που είναι και η μεγαλύτερη του είδους στην Ευρώπη.

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτταρίδης, η Seneca διαφοροποιείται σημαντικά στον τομέα της, καθώς όλες οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών στις κλινικές της πραγματοποιούνται αποκλειστικά από γιατρούς.

Παράλληλα, ο κ. Κοτταρίδης στέκεται στο πώς, στη σύγχρονη κοινωνία, η τριχόπτωση και η μεταμόσχευση μαλλιών δεν πρέπει να αποτελούν ταμπού για κανέναν. Όπως ανέφερε, η Seneca αξιοποιεί σύγχρονες μεθόδους που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, γεγονός που προσελκύει και επισκέπτες από το εξωτερικό – δεν είναι άλλωστε, τυχαίο, το γεγονός πως ο Όμιλος έχει λάβει 4 βραβεύσεις σχετικές με τον Ιατρικό Τουρισμό.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Κοτταρίδη, CEO Seneca Medical Group στο CNN Greece:

Η Seneca Medical Group, ο κορυφαίος όμιλος ιατρικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στην Ευρώπη, εφαρμόζει αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα και παρέχει στους ασθενείς με τριχόπτωση υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

Η μέθοδος Direct FUE που χρησιμοποιεί η Seneca για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων, τα οποία δημιουργούν μία unique patient experience για κάθε ασθενή: Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο εμφύτευσης, το οποίο προσφέρει ακριβή έλεγχο του βάθους, της κατεύθυνσης και της γωνίας εμφύτευσης, κερδίζει ως αποτέλεσμα μία πιο φυσική και πυκνή εμφάνιση. Συγχρόνως, προκαλείται μικρότερο τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, οδηγώντας σε ταχύτερους χρόνους ανάρρωσης, γεγονός που την καθιστά αναμφισβήτητα μία ανώτερη επιλογή για πολλούς ασθενείς.

Με την εμπειρία ετών και την εξειδίκευση στον τομέα της τριχόπτωσης και της μεταμόσχευσης μαλλιών, η Seneca Medical Group οδηγεί τις εξελίξεις για ένα αύριο χωρίς ταμπού, για κανέναμ.