ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θανασόπουλος (Kaizen Gaming): Το ΑΙ είναι μία ευκαιρία για ένα άλμα προς τα εμπρός

Θανασόπουλος (Kaizen Gaming): Το ΑΙ είναι μία ευκαιρία για ένα άλμα προς τα εμπρός
O Δημήτρης Θανασόπουλος, chief technology officer της Kaizen Gaming CNN Greece

Ευκαιρία αλλά και πρόκληση αποτελεί η τεχνητή νοημοσύνη για τις ελληνικές επιχειρήσεις καθώς απαιτεί σημαντικές αλλαγές προκειμένου να μας επιτρέψει να κάνουμε ένα άλμα προς τα εμπρός.

Αυτό επισημαίνει ο Δημήτρης Θανασόπουλος, chief technology officer της Kaizen Gaming, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του CNN Greece στο πλαίσιο του Microsoft Ignite Greece.

Σύμφωνα με τον κ. Θανασόπουλο, το ΑΙ αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνουμε ένα άλμα προς τα εμπρός, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια αλλά και τη δημιουργικότητα τους. Και προσθέτει ότι το ΑΙ «δεν έρχεται να αντικαταστήσει τους ανθρώπους αλλά τον παραδοσιακό τρόπο δουλειάς».

Όσον αφορά στην Kaizen Gaming, ο κ. Θανασόπουλος σημειώνει ότι η εταιρεία επιδιώκει να αξιοποιήσει λύσεις τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της, να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα.

O Δημήτρης Θανασόπουλος, chief technology officer της Kaizen Gaming (αριστερά)CNN Greece

«Πρόκειται για έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο και θέλουμε να αξιοποιούμε εργαλεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» τονίζει χαρακτηριστικά ο chief technology officer της Kaizen Gaming.