ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την iRobot για να αποκτήσουμε τώρα την πιο εξελιγμένη σκούπα

Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την iRobot για να αποκτήσουμε τώρα την πιο εξελιγμένη σκούπα

Η καθαριότητα του σπιτιού μας είναι εκ των ουκ άνευ για κάθε σύγχρονη οικογένεια που έχει εκτιμήσει το πώς ένας χώρος καθαρός εις βάθος επηρεάζει πρώτα από όλα την υγεία μας – και φυσικά και την αισθητική μας.

Στην εποχή μας, που τα τεχνολογικά άλματα έχουν ανανεώσει την καθημερινότητά μας και έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητά ζωής μας, την καθαριότητα αναλαμβάνουν οι «ειδικοί», οι σκούπες - ρομπότ. Ακούραστα, αξιοποιώντας καινοτομίες και προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια, μπορούν να κάνουν τα πατώματα στο σπίτι μας αστραφτερά, χωρίς ίχνος σκόνης και μικρών σκουπιδιών – που πιθανόν ακόμα και να μην προσέχουμε «με γυμνό μάτι». Είμαστε όμως βέβαιοι πως είναι καθαρά, μόνο όταν εμπιστευόμαστε εκείνους που πραγματικά γνωρίζουν πώς επιτυγχάνεται η εις βάθος καθαριότητα, με την αξιοποίηση κάθε τεχνολογικής εξέλιξης.

Δεν είναι τυχαίο ότι πρωτοπόρος στον τομέα των σκουπών – ρομπότ, που σήμερα αποτελούν την τεχνολογία πρώτης γραμμής στον τομέα της καθαριότητας, είναι η iRobot. Πρόκειται για την εταιρεία που ουσιαστικά δημιούργησε τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών – καθώς το πρώτο της μοντέλο είχε κυκλοφορήσει ήδη από το 2002 – τότε που για τους περισσότερους από εμάς έμοιαζε ακόμα με «επιστημονική φαντασία». Σήμερα, η iRobot συνεχίζει να πρωτοπορεί, ενσωματώνοντας στα μοντέλα της κάθε καινοτομία και τεχνολογία που κάνουν τη λειτουργεία τους αποδοτικότερη – και την καθαριότητα του σπιτιού μια πιο ξεκούραστη υπόθεση για όλους εμάς. Μάλιστα, τα φετινά Χριστούγεννα, η iRobot κάνει ακόμα μια σημαντική διαφορά: Με ειδικές, χριστουγεννιάτικες προσφορές – έως και -38%, σε κάποια μοντέλα – μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ή να χαρίσουμε ως το πιο χρήσιμο δώρο, έως τις 31 Δεκεμβρίου, μία σκούπα – ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας.

Σκούπες – ρομπότ που συνδυάζουν και σφουγγαρίστρα για ολοκληρωμένη καθαριότητα

Τέτοια είναι, για παράδειγμα, η Roomba Combo i5+, ο συνδυασμός ρομποτικής σκούπας και σφουγγαρίστρας, που μας προσφέρει πανίσχυρο σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση της iRobot που προσφέρει στεγνό και υγρό καθάρισμα, με μία μόνο συσκευή – το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να τοποθετήσουμε τον κατάλληλο κάδο. Το συγκεκριμένο ρομπότ καθοδηγείται από έξυπνη τεχνολογία, που του δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνει τη διάταξη του χώρους, προκειμένου να δημιουργήσει έξυπνους χάρτες Imprint®. Με αυτούς τους χάρτες, μπορεί να καθαρίζει σειρά-σειρά, να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει ακριβώς στα σημεία που θέλουμε, ενώ μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, μετά τη φόρτιση. Επιπλέον, μπορεί να κάνει εξατομικευμένες προτάσεις καθαρισμού, αφού «μάθει» τις συνήθειές μας. Ενδεικτικά, μπορεί να προτείνει αυτόματα προγράμματα ή πρόσθετο καθαρισμό κατά τη διάρκεια των εποχιακών αλλεργιών ή των περιόδων τριχόπτωσης των κατοικίδιών μας, ώστε το σπίτι μας να είναι πάντα πεντακάθαρο!

Για εμάς που αναζητούμε πάντως την πιο εξελιγμένη συσκευή της κατηγορίας, τότε η απάντηση στην έρευνά μας δεν είναι άλλη από τη Roomba Combo j7 από την iRobot, που είναι σήμερα το πιο προηγμένο ρομπότ! Η Roomba® Combo j7 δημιουργήθηκε μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό και είναι η μόνη πραγματικά αυτόνομη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ 2 σε 1, με πλήρως επεκτεινόμενη σφουγγαρίστρα. Χάρη στο νέο λειτουργικό σύστημα iRobot OS, μπορεί να ξεχωρίζει τα σκληρά δάπεδα από τα χαλιά και να αξιολογεί από μόνη της πού πρέπει να σκουπίζει και πού να σφουγγαρίζει. Η σφουγγαρίστρα της έχει τη δυνατότητα να ανασηκώνεται, ενώ διαθέτει επίσης ευρυγώνια κάμερα με φωτισμό και το έξυπνο σύστημα πλοήγησης vSLAM® με PrecisionVision για να βλέπει γύρω της, να εντοπίζει αντικείμενα και να προσαρμόζει τη διαδρομή της ανάλογα. Τώρα, με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της iRobot, μπορεί αυτό το υπερσύγχρονο ρομπότ να γίνει δικό μας!

Σκούπες – ρομπότ που αλλάζουν την καθημερινότητά μας

Οι σκούπες ρομπότ από την iRobot έχουν δημιουργηθεί για να αλλάξουν την καθημερινότητά μας σε δύο επίπεδα: Πρώτον, διότι χάρη σε αυτές θα έχουμε σπίτια πραγματικά καθαρά, εις βάθος και άρα καλύτερη υγιεινή και δεύτερον, διότι έτσι μπορούμε να «ξεχάσουμε» τη χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία του σκουπίσματος, μια και καλή. Ενδεικτικά, η Roomba s9+, είναι η υπερσύγχρονη ρομποτική σκούπα Roomba s9+ που έχει με τον φουτουριστικό της σχεδιασμό, προσφέρει ένα ακόμα bonus – στην αισθητική μας! Διαθέτει φαρδύτερες βούρτσες AeroForce, σταθμό αυτόματου αδειάσματος Clean Base και λειτουργία Power Boost, η οποία αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης 40 φορές. Επίσης επικοινωνεί με τη σφουγγαρίστρα Braava, αν θέλουμε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός της, πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα όμως, έχει και λειτουργική ιδιότητα, καθώς μεγιστοποιεί κατά 30% την ικανότητα να καθαρίζονται γωνίες και περιοχές κατά μήκος των επίπλων.

Η πιο εξελιγμένη σκούπα – ρομπότ της iRobot πάντως, αυτή τη στιγμή, είναι η Roomba j7+, ένα πραγματικά premium robot, που μπορεί να αποφεύγει όλους τους κινδύνους την πρώτη φορά που θα τους εντοπίσει, χάρη στο σύστημα πλοήγησης PrecisionVision και στη συνέχεια, ανακαλύπτει μόνο του πώς να χειριστεί τέτοιου είδους εμπόδια, στέλνοντάς σας μια φωτογραφία, ώστε να αποφασίζουμε εμείς αν πρέπει να τα αποφύγει ή να καθαρίσει γύρω τους. Επιπλέον, ο αυτόματος κάδος συλλογής Clean Base® που διαθέτει, εναρμονίζεται απόλυτα στην αισθητική μας και χρησιμοποιεί ειδικές σακούλες AllergenLock™ στις οποίες η σκούπα αδειάζει μόνη της τον κάδο για έως και 60 ημέρες, συγκρατώντας και παγιδεύοντας το 99% της γύρης και της μούχλας – μια πραγματικά αποτελεσματική και σωτήρια λειτουργία, ειδικά για όσους ταλαιπωρούνται από αλλεργίες.

Τώρα, με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές από την iRobot, μπορούμε να αποκτήσουμε τη σκούπα – ρομπότ που θα κάνει πραγματική διαφορά στην καθημερινότητά μας, στην ποιότητα της ζωής μας, στην ίδια μας την υγεία. Με εις βάθος καθαριότητα, χάρη στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία, χωρίς καθόλου κόπο από μέρους μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ