Κατατίθενται σήμερα οι προσφορές για την απόκτηση του Ηilton
Μη δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του Ηilton αναμένεται να καταθέσουν σήμερα μεγάλοι όμιλοι με παρουσία στο ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και στον τομέα του real estate, καθώς εντός της ημέρας εκπνέει η σχετική προθεσμία.
Το ύψος του τιμήματος για την απόκτηση του ιστορικού ξενοδοχείου κυμαίνεται στα 140-170 εκατ. ευρώ και αν και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει βελτίωση προσφορών από κάποιους εκ των ενδιαφερομένων, το ύψος της καλύτερης προσφοράς δείχνει πως οι δυνατότητες που υπάρχουν για να αυξηθεί το τίμημα είναι περιορισμένες.
Η Citigroup Global Markets Ltd ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Alpha Bank για τη διαδικασία.
Η διαδικασία αποσκοπεί στην προσέλκυση επενδυτών υψηλού επιπέδου προς τον σκοπό περαιτέρω αναδείξεως της κορυφαίας αυτής ξενοδοχειακής μονάδας ως σημείου αναφοράς στην παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνούς επιπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των υποψηφίων που θα καταθέσουν προσφορά είναι η αμερικανική εταιρεία real estate Ηines, o τουρκικός Όμιλος, Dogus, η εταιρεία TEMEΣ του επιχειρηματία Αχιλλέα Κωνσταντοπούλου, ο ισπανικός Όμιλος BArcelo αλλά και ο αμερικανικός Όμιλος Nexus.
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00