ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AB Βασιλόπουλος: Πότε θα λειτουργήσει το πρώτο σούπερ μάρκετ στο Άγιον Όρος

AB Βασιλόπουλος: Πότε θα λειτουργήσει το πρώτο σούπερ μάρκετ στο Άγιον Όρος

Περί τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει τελικά τις πόρτες του το πρώτο σούπερ μάρκετ που θα λειτουργήσει στον Άγιον Όρος, από την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το νέο κατάστημα, στο οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες, βρίσκεται στις Καρυές Χαλκιδικής σε ακίνητο πολλαπλών χρήσεων που έχει ενοικιάσει η εταιρεία, ώστε στο ισόγειο, σε χώρο περίπου 400 - 500 τ.μ. να στεγάσει το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Μεταξύ άλλων, στον επάνω όροφο θα διαθέτει δωμάτια όπου θα διαμένει το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο θα αποτελείται από εργαζόμενους στις Μονές.

Σύμφωνα με όσα είχε επισημάνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Λαβίδας κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης, οι κωδικοί των προϊόντων που θα διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι προσαρμοσμένοι στις ανάγκες των επισκεπτών του και της περιοχής. Έτσι αναμένεται να διαθέτει και προϊόντα τα οποία η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει στην χονδρική αγορά ενώ στα ράφια του θα βρίσκονται και αρκετά τοπικά προϊόντα που παράγονται σε μονές του Αγίου Όρους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ανακοινώσει συνολικές επενδύσεις ύψους 181 εκατ. ευρώ για την τριετία 2023-2025, προγραμματίζοντας συνολικά 198 νέα καταστήματα και δίνοντας έμφαση στο μοντέλο των franchise (16 εταιρικά και 182 franchise). Στο τέλος του Νοεμβρίου του 2023 εγκαινίασε το νέο μεγάλο της κατάστημα 2.800 τ.μ στην Κηφισίας, κοντά στον κόμβο Αμαρουσίου ολοκληρώνοντας μία επένδυση ύψους 12 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα κατάστημα στο οποίο έχει αναπτύξει όλα τα καινούρια της concept καθώς διαθέτει νέα τμήματα, καινοτομίες, αποκλειστικά προϊόντα και ψηφιακές υπηρεσίες. Στο ίδιο νέο μοντέλο, προχωρά και στην ανακαίνιση και των υπόλοιπων 10 μεγάλων καταστημάτων του δικτύου της, με πρώτο, το μεγαλύτερο που διαθέτει, στην περιοχή του Ελληνικού, το οποίο ήδη ανακαινίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ