Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Παράταση του προγράμματος συντήρησης των υποβρυχίων ζητούν οι εργαζόμενοι
Σε τροχιά συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς, από τους οποίους ζήτησαν συναντήσεις και συγκεκριμένα με επιστολές προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παπασταύρου και την Υπουργό Εργασίας κ. Μιχαηλίδου για άμεση συνάντηση μαζί τους, βρίσκονται οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου τους «Η Τρίαινα».
Όπως αναφέρουν: «Έχουμε κάνει συνεχείς παραστάσεις και δεκάδες τηλεφωνικές συζητήσεις με όλα τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας, πιέζοντας διαρκώς για την επίσπευση των διαδικασιών και για την παράταση του προγράμματος των υποβρυχίων μέχρι να έρθει η τελική λύση.
Κατανοούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επεξεργασία και την ολοκλήρωση της επιδιωκόμενης λύσης, κυρίως λόγω της εμπλοκής περισσοτέρων υπουργείων. Αλλά θα πρέπει όλες αυτές οι δυσκολίες να αντιμετωπιστούν και να φτάσουμε στο τέλος. Θα πρέπει οι διαδικασίες να επισπευστούν.
Μέχρι τότε, όμως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Στα πλαίσια αυτά θεωρούμε αναγκαίο να υπάρξει παράταση του προγράμματος συντήρησης των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού για 2-3 μήνες, διάστημα που εκτιμούμε , σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπουργείων, ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την οριστική λύση του θέματος».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Στο τραπέζι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά ζητήματα
Νότια Κορέα: «Αξιόπιστες πληροφορίες» επαληθεύουν ότι η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η διάδοχός του (pics)
12:06
Πάτρα: Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου
12:02
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτες πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00
Μαρούσι: «Ακούσαμε καβγά πριν την πτώση από το μπαλκόνι» λέει μάρτυρας - Χειρουργήθηκε η 27χρονη - «Σφίγγα» ο σύζυγός της
11:52