ΠΡΩΤΕΥΣ: Διευκρινίσεις για τις διαταγές πληρωμής προς την ΙΝΤΡΑΚΑΤ
Ανακοίνωση με την οποία αποκαθιστά την αλήθεια και παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση των διαταγών πληρωμής που από λάθος εκδόθηκαν υπόψιν της ΙΝΤΡΑΚΑΤ και ήδη ακυρώθηκαν, εξέδωσδε η ΠΡΩΤΕΥΣ, απαντώντας στις σχετικές αναφορές «δημοσιογραφικών κύκλων».
Συγκεκριμένα, η ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΤΕΕ σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «τα τιμολόγια δια των οποίων επιδίωξε την έκδοση διαταγών πληρωμής» έχουν ήδη ακυρωθεί και διευκρινίζει πως «εσφαλμένως τα εξέδωσε σε βάρος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ».
Επισημαίνει μάλιστα πως, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ «ορθώς δεν προέβη στην αποδοχή αυτών και περαιτέρω ορθώς δεν τα πλήρωσε».
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΤΕΕ εδώ:
ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΤΕΕ
ΚΟΣΜΟΣ
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ