Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του ΤΧΣ για την Τράπεζα Πειραιώς
Σήμερα, Τρίτη 13/2, συνεδριάζει εκ νέου το ΔΣ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με την Τράπεζα Πειραιώς στην «ατζέντα» του, ενόψει της αυριανής ανακοίνωσης των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.
Πλέον το ΤΧΣ περνάει στην τελική ευθεία της αποεπένδυσης από την Τράπεζα Πειραιώς, αν και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μετά την εισήγηση της Bank of America.
Το επόμενο βήμα θα είναι η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Ταμείου, προκειμένου να λάβει την απόφαση σχετικά με τον χρόνο και το ύψος του ποσοστού διάθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Ταμείο έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας του placement από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν το διοικητικό της συμβούλιο ενέκρινε τη σχετική εισήγηση της BoA, ως σύμβουλος της συναλλαγής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eurobank και Πειραιώς χρηματοδοτούν το φωτοβολταϊκό έργο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην Πτολεμαΐδα
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε ακτή της Σάμου - Αποβιβάστηκαν 40 μετανάστες, συνελήφθη ο διακινητής
21:26
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου: «Το συντομότερο η β' φάση του σχεδίου για τη Γάζα»
21:17
Τραμπ: Θύμωσα πολύ όταν με ενημέρωσε ο Πούτιν για την επίθεση στην κατοικία του
21:07
Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο στη λογική «να μη σπάσει το μέτωπο»
20:55