ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες θέσεις εργασίας στη Novibet

Νέες θέσεις εργασίας στη Novibet

H Novibet, με εδραιωμένη παρουσία στον κλάδο του GameTech και με συνεχή αναπτυξιακή πορεία, παρουσιάζει σημαντική άνοδο στο ανθρώπινο δυναμικό της όπου απασχολεί περισσότερους από 900 ανθρώπους, με το τμήμα τεχνολογίας να είναι από τα πλέον πολυπληθέστερα.

Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Novibet είναι η ιδιόκτητη πολυβραβευμένη πλατφόρμα της. Η τεχνολογία “παράγεται” in - house δίνοντας την ευελιξία να αναπτύξει το προϊόν της στους επιθυμητούς ρυθμούς και να είναι διαθέσιμη σε τρεις ηπείρους με 99.9% uptime. Η tech ομάδα της Novibet αξιοποιεί όλους τους τρόπους παραγωγής λογισμικού, ενώ εργάζεται με Agile Methodology (Scrum) δίνοντας έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας και τους σύντομους, επαναληπτικούς κύκλους (γνωστοί και ως sprints), ώστε να διασφαλιστεί ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.

Κεντρικό ρόλο στη δομή της ομάδας κατέχει το στοιχείο της καινοτομίας. Οι ρυθμοί ανάπτυξης της Novibet, η διεθνής επέκτασή της και η γενικότερη ενίσχυση της εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει είναι αποτέλεσμα μιας ομάδας που δεν επαναπαύεται και υιοθετεί συνεχώς καινοτόμες πρακτικές σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η κουλτούρα της εταιρείας δίνει προτεραιότητα σε δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη διοργάνωση AI Hackathons με συμμετοχή από τους εργαζομένους της εταιρείας, καθώς και τη φιλοξενία φοιτητών από τo ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η Νοvibet μεριμνά για τη δημιουργία αξίας στην ελληνική τεχνολογική κοινότητα υποστηρίζοντας ενεργά ως Innovation Partner τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «WE LEAD», στόχος του οποίου είναι η γυναικεία ενδυνάμωση στον χώρο της αγοράς εργασίας και ιδιαιτέρως της τεχνολογίας. Η ομάδα της Νοvibet παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους συμμετέχοντες των front-end & back-end bootcamps, βοηθώντας τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της τεχνολογίας.

Η Νοvibet συνεχίζει να αναπτύσσεται και να δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους επαγγελματίες να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν σε διεθνές επίπεδο. Αν θες να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, οι ανοιχτές θέσεις απασχόλησης είναι: DevOps Engineer, .Net Developer, Software Development Team Leader, Customer Care Agent, UI/UX Researcher, Agile Delivery Lead, Android Developer, iOS Developer, QA Engineer, Data Engineer, Product Designer, Project Manager.

Μάθε περισσότερα στο careers.novibet.com.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.