ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΨΑ: Αυξημένες πωλήσεις το 2023 - Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ

ΕΨΑ: Αυξημένες πωλήσεις το 2023 - Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ

Με αυξημένες πωλήσεις έκλεισε το 2023 η ελληνική εταιρία παραγωγής και διανομής αναψυκτικών ΕΨΑ, η οποία μετά τη σημαντική επένδυση του επενδυτικού ταμείου SMERC, βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. 

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη εργασιών της εταιρείας θα ενισχυθεί σημαντικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι επενδύσεις που απαιτούνται για την αναβάθμιση της παρουσίας της στην αγορά και την υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου ανάπτυξής εργασιών και επιστροφής στην κερδοφορία.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Τάκης Πέρκιζας, «Έχουμε ήδη ξεκινήσει εδώ και 8 μήνες να υλοποιούμε ένα ευρύ σχέδιο μετασχηματισμού της ΕΨΑ, τόσο σε εμπορικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο παραγωγής, αλυσίδας τροφοδοσίας, οργάνωσης και ανθρώπινου δυναμικού. Με την στήριξη των μετόχων της, η εταιρία έχει πλέον τη δυνατότητα να υποστηρίξει το σχέδιο με σημαντικές επενδύσεις και δράσεις, που έχουν ως μεσοπρόθεσμο στόχο την εδραίωση της ΕΨΑ στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού, ως την ελληνική μάρκα υψηλής ποιότητας αναψυκτικών. Ήδη μέσα στο 2024 θα έχουμε πολλά, ευχάριστα και ανατρεπτικά νέα για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών ιστορίας της εταιρίας μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ