ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με το Hyundai Green Bonus η νέα εποχή στην ηλεκτρική αυτοκίνηση είναι εδώ!

Με το Hyundai Green Bonus η νέα εποχή στην ηλεκτρική αυτοκίνηση είναι εδώ!

Η Hyundai είναι μια εταιρεία που αντιλήφθηκε -από τις πρώτες- το δυναμικό της ηλεκτροκίνησης, αλλά και την ανάγκη για όσο το δυνατόν πιο καθαρές και βιώσιμες λύσεις μετακίνησης.

Έτσι ασχολείται εδώ και χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την απόκτηση τεχνογνωσίας σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα είναι τα ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας της, δεν συγκεντρώνονται μεταξύ των καλύτερων και των πιο προηγούμενων παγκοσμίως.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι άλλωστε, το γεγονός πως η Hyundai ήταν ο πρώτος μαζικός κατασκευαστής που χρησιμοποίησε την τεχνολογία 800 V και ο πρώτος που τα αυτοκίνητά του έχουν τη δυνατότητα V2L. Δηλαδή, να τροφοδοτήσουν μέσω της μπαταρίας τους εσωτερικούς δίσκους, όπως για παράδειγμα μία φορά σε ένα κάμπινγκ ή ακόμα και ένα σπίτι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Picture2.jpg

Στην καθημερινότητα, τα ηλεκτρικά Hyundai διακρίνονται για τη μεγάλη τους αυτονομία, την γρήγορη φόρτισή τους, τόσο σε οικιακά wallboxes και σε δημόσιους φορτιστές AC όσο και σε ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC).

Ταυτόχρονα ξεχωρίζουν με την εξαιρετική διαχείριση και κατά συνέπεια, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας τους, τα δυναμικά χαρακτηριστικά τους αλλά και με την ιδιαίτερη, μοντέρνα σχεδίασή τους που αποκαλύπτει το ηλεκτρικό τους υπόβαθρο.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω επιβραβεύονται με την ανάδειξη των Hyundai Ιoniq 5 και Ioniq 6 σε Παγκόσμια Αυτοκίνητα για τα έτη 2022 και 2023, αντίστοιχα και με την ανακοίνωση του Hyundai Kona Electric ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024 για την Ελλάδα, από δύο μάλιστα θεσμούς.

Εικόνα 3.jpg

Τα ηλεκτρικά Hyundai που ανοίγουν τον δρόμο για μία νέα εποχή στην αυτοκίνηση

Η γκάμα των ικών Hyundai ξεκινάει με το Kona Electric, που διακρίνεται για την ηλεκτρική ενέργεια των χωρών του την ίδια στιγμή που παραμένει πρακτικό και ευέλικτο μέσα στην πόλη. Το ηλεκτρικό Kona είναι διαθέσιμο με δύο μπαταρίες και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η πιο μικρή των 48,4 kWh εξασφαλίζει αυτονομία 377 χιλιομέτρων και συνδυάζεται με κινητήρα 156 ίππων, ενώ η πιο μεγάλη των 65,4 kWh, εξασφαλίζει αυτονομία 514 χιλιομέτρων, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να συμβεί δύο φορές για τον μήνα, αν οι μετακινήσεις δεν είναι πολλές. Όσο για την απόδοση, εδώ φτάνει τους 218 ίππους.

Picture4.jpg

Το Ioniq 5, το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Hyundai, με την αρχιτεκτονική των 800V έχει στην κυριολεξία σαρώσει τα βράβια ανά τον κόσμο, τόσο για την τεχνολογία όσο και τη σχεδίασή του. Η γκάμα του ξεκινάει με τις πισωκίνητες εκδόσεις των 170 και 228 ίππων, σε συνδυασμό με μπαταρίες 58 και 77 kWh αντίστοιχα, που εξασφαλίζουν συνδυαστική αυτονομία 377 και έως 514 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Η τετρακίνητη έκδοση με τα δύο μοτέρ έχει συνδυαστική απόδοση 325 ίππων, μπαταρία 77 kWh και συνδυαστική αυτονομία 454 χιλιομέτρων.

Εικόνα 5.jpg

Ένα ηλεκτρικό hot hatch, από τα ελάχιστα που υπάρχουν σήμερα, με 650 ίππους, καταπληκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δεύτερα) και τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα και συνδυαστική αυτονομία 448 χιλιομέτρων χάρη σε μια μπαταρία 84 kWh.

Εικόνα 6.jpg

Το τρίτο ηλεκτρικό Hyundai είναι το Ioniq 6. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σε καμία περίπτωση δεν θα περάσει απαρατήρητο και δεν έχει επιδείξει κορυφαία αεροδυναμική.

Η εισαγωγική της έκδοση έχει ηλεκτροκινητήρα 151 ίππων και μπαταρία 53 kWh. Με μια φόρτισή του, το Ioniq 6 μπορεί να καλύψει έως και 429 χιλιόμετρα, ενώ η επίσης πισωκίνητη έκδοση των 228 ίππων με τη μπαταρία των 77 kWh μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… μαραθωνοδρόμος. Και αυτό, διότι η συνδυαστική αυτονομία της φτάνει τα 614 χιλιόμετρα.

Ιδιαίτερα αξιόλογα είναι βέβαια και τα 514 χιλιόμετρα που μπορεί να καλύψει με μια φόρτιση της μπαταρίας του των 77 kWh και το τετρακίνητο Ioniq 6 των 325 ίππων.

Εικόνα 7.jpg

Όλα όσα προσφέρουν το « Πράσινο Μπόνους »

Τα ηλεκτρικά Hyundai είναι αυτοκίνητα της νέας εποχής της αυτοκίνησης, που έρχεται όλο και πιο κοντά στην καθημερινότητά μας. Καλύπτουν άριστα όλες τις μεταφορικές ανάγκες και περιορισμούς, με χαμηλό κόστος, πολιτισμένο και ήσυχο τρόπο, χωρίς άγχος σε ό,τι αφορά την αυτονομία και φυσικά, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όχι μόνο γιατί δεν εκπέμπουν ρύπους αλλά γιατί είναι και τελείως αθόρυβα.

Η Hyundai Hellas, προκειμένου να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να αναβαθμίσει τις μετακινήσεις αλλά και τον τρόπο ζωής, δημιουργεί το «Green Bonus».

Πρόκειται για μια μοναδική, προωθητική ενέργεια που στην κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμενα ΙΙ» προσθέτει μια επιπλέον ηλεκτρική τιμή ύψους 9,000 ευρώ. Το αποτέλεσμα είναι και τα τρία ηλεκτρικά μοντέλα της κάμας της δεν είναι πλέον πιο προσιτή και η απόκτησή τους πιο εύκολα από ποτέ.

Εικόνα 7.jpg

Και με το «Green Bonus» και την επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», το KONA Electric ξεκινάει πλέον από τις 29.990 ευρώ, το IONIQ 5 από τις 32.090 ευρώ και το IONIQ 6 από τις 32.490 ευρώ. Τιμές δηλαδή, που κάνουν την επιλογή τους μονόδρομο.

Για να μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία απόκτησης ενός ηλεκτρικού μοντέλου, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά από έναν Επίσημο Έμπορο Hyundai, κάνοντας κλικ εδώ .