Intracom: Πώληση του 27,614% της Κλουκίνας - Λάππας έναντι 11.106.255 ευρώ
Η INTRACOM HOLDINGS ανακοίνωσε σήμερα ττην πώληση του ποσοστού (27,614%) που κατείχε (άμεσα) στην εταιρεία "Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (δ.τ. "K.Λ.Μ. A.E."), δηλ. των 11.106.255 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της Κ.Λ.Μ. Α.Ε., έναντι συνολικού τιμήματος ποσού 11.106.255 ευρώ.
Η εν λόγω πώληση έγινε στο πλαίσιο της από 29/05/2024 ανακοίνωσης της εταιρείας, για την είσοδο νέων επενδυτών στην Κ.Λ.Μ. Α.Ε., οι οποίοι επιπλέον θα συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της INTRACOM PROPERTIES, μέσω συμμετοχής τους στην αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, εκ του οποίου ποσό 11 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει η μητρική INTRACOM HOLDINGS, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.
Μετά την ως άνω πώληση, η INTRACOM PROPERTIES, θυγατρική εταιρεία της INTRACOM HOLDINGS, παραμένει η βασική μέτοχος της Κ.Λ.Μ. Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 60,115%, και ως έχει ανακοινωθεί, θα απορροφηθεί από την Κ.Λ.Μ. Α.Ε.
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53